CityHost.UA
Допомога і підтримка

Що таке плагін WordPress і як його встановити?

 4310
10.09.2020
article

Плагін - це програма, що розширює функціональність теми WordPress. Дозволяє додавати на сайт кілька функцій без програмування.

Де знайти плагін WordPress

Список розширень можна знайти на офіційному сайті WordPress. В даний час в цьому репозиторії більше 55 000 таких розширень, і всі вони безкоштовні. Існує безліч безкоштовних функцій плагіна, яких достатньо для більшості стандартних веб-сайтів.

Читайте також: Як встановити тему в WordPress.

Як встановити плагін в WordPress

Щоб встановити новий модуль, виберіть Plugins> Add New в WP Administration. Інший спосіб - натиснути «Модулі» в адмініструванні, а потім «Додати новий» у верхній частині сторінки. При натисканні кнопки «Додати» відкриється новий список плагінів з офіційного сайту WordPress.org. Можете відфільтрувати цей список по модулях «Рекомендовані», «Популярні» або «Улюблені». Ви також можете знайти тут конкретний плагін WordPress.

как установить плагин

Ви можете переглянути можливості кожного модуля, клацнувши на ім'я або посилання «Подробиці». Відкриється вікно з функціями, запропонованими модулем. Ви також знайдете інформацію про автора і час останнього оновлення. Клацніть «Встановити зараз», щоб встановити вибраний модуль.

Активація плагіна

Потім потрібно активувати кожен модуль. Для цього кроку використовуйте кнопку «Активувати». Для деяких модулів ви також знайдете параметри, які потрібно буде налаштувати. Встановлений модуль з'явиться в списку плагінів на вашому сайті.

Якщо є оновлення для одного з модулів, який використовуєте, WordPress повідомить вас, відобразивши номер поруч з «Модулі» в меню. У списку розширень ви також можете знайти повідомлення про оновлення з посиланням для поновлення. Система повідомить вас про успішне оновлення.

как активировать плагин

Перед оновленням модуля переконайтеся, що цей крок не впливає на функціональність сторінки. Після оновлення переконайтеся, що модуль працює правильно.

Деактивация і видалення

Ви можете знайти посилання для деактивації плагіна в списку модулів. Щоб деактивувати плагін, натисніть «Деактивувати». Якщо на вашому сайті є модуль, який відключений, і ви не використали його довгий час, вам необхідно видалити його. Для цього клацніть посилання «Видалити» під назвою модуля.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний VPS Windows сервер і купити домен info ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: