CityHost.UA
Допомога і підтримка

Як вибрати кращий хостинг WordPress

 2284
08.09.2020
article

Вибір надійного хостингу WordPress для ваших потреб може значно поліпшити SEO і збільшити продажі. Таким чином, веб-хостинг є одним з ключових компонентів будь-якого успішного веб-сайту. На ринку багато провайдерів веб-хостингу, тому вибір кращого може бути важким.

Якщо плануєте випробувати новий хостинг WordPress, вам слід враховувати наступні критерії:

Оптимізація під WordPress. Хостинг повинен відповідати як мінімум мінімальним вимогам до запуску WordPress. Крім того, у WordPress є свої особливості, і не весь хостинг налаштований оптимально. Тому шукайте хостинг, який їх гарантує.

Швидкість. Судячи з наявної статистики, відвідувачі сайту нетерплячі, тому швидкість сайту дуже важлива. Крім того, Google не любить повільні сторінки. Можете використовувати інструменти для вимірювання швидкості вашої мережі. Особливо це стосується хостингу WordPress. Неоптимізований WordPress - це серверно-інтенсивна система, тому необхідно потужне обладнання.

Читайте також: Як підключити Google Analytics на WordPress.

Доступність. Переконайтеся, що хостинг забезпечує максимальну доступність сервера. Тому що, якщо сервер не працює занадто часто і занадто довго, відвідувачі покинуть вас. Практично будь-який хороший хостинг WordPress повинен гарантувати доступність 99,99%.

Штат співробітників. Якість обслуговування - ще один важливий критерій. Хороші тарифи хостингу повинні пропонувати цілодобову технічну підтримку, включаючи чат і підтримку по телефону. Якщо у вас є реальна проблема, чекати відповіді по електронній пошті недостатньо. Ви будете втрачати все більше і більше відвідувачів щосекунди, коли ваш сайт буде недоступний.

Безпека. Виберіть хостинг, який пропонує високий рівень безпеки - шляхом вимірювання, резервного копіювання та розгортання останніх оновлень безпеки. Це значно знизить ризик злому і заблокує підроблених ботів, які хакери використовують для доступу до вашої мережі.

Установка WordPress в 1 клік. Якщо ви не технічний фахівець і турбуєтеся про встановлення WordPress, вам слід вибрати хостинг, який забезпечує просту автоматичну установку в один клік.

Ціна. Є багато компаній, які пропонують хостинг WordPress. Їх індивідуальні пакети хостингу розрізняються за ціною. Завжди вибирайте пакет, відповідний вашим потребам. Не платіть без потреби за велику посилку, якщо вона вам не потрібна.

Читайте також: WordPress що це таке і з чим його їдять.

Гарантія повернення грошей. Перш ніж виберете будь-якої хостинг, рекомендується перевірити, чи пропонують вони пробний період з гарантією повернення грошей. Навіщо? Все просто - якщо під час тесту ви виявите, що вони не відповідають тому, що говорять, або що їх послуг вам недостатньо, можете повернути свої гроші.

Безкоштовний хостинг WordPress. Є багато провайдерів безкоштовного хостингу, але рекомендуєте уникати їх. У провайдерів веб-хостингу зазвичай є деякі приховані недоліки, через які ваш сайт буде виглядати непрофесійно:

  • вам необхідно розмістити їх рекламний банер на своєму сайті;
  • їм може бути надана посилання на них в нижньому колонтитулі сайту;
  • якщо вам потрібен власний домен, ви повинні заплатити за нього. В іншому випадку в заголовку вашого домену буде вказано назву бренду;
  • ніколи не знаєш, коли вони перестануть пропонувати свої послуги;
  • доступність, швидкість, резервне копіювання сервера, які не гарантуються.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: