CityHost.UA
Допомога і підтримка

Основні біржі вічних посилань

 17438
25.11.2019
article

 

 

Бірж посилань існує багато. З одного боку це добре, а з іншого – ускладнює вибір майданчика SEO-оптимізаторам. Адже щоб зовнішня оптимізація дала відчутний вихлоп – потрібно розміщувати беклінки на авторитетних ресурсах. А якщо скористатися послугами сумнівної біржі, то ефект буде прямо протилежним.

Як не помилитися з вибором? Все просто: скористатися послугами найпопулярніших бірж посилань з високим рейтингом. Спеціально для вас ми відібрали популярні майданчики, кожен з яких чудово підходить для покупки беклінків.

Важливо: Якщо у вас великий проект, рекомендуємо замовити надійний VPS сервер і забезпечити стабільну роботу сайту.

PRposting

PRposting — майданчик для просування веб-ресурсів за допомогою статей будь-якого формату. Тут можна замовити розміщення статті, прес-релізу чи новини, або запропонувати написання тексту копірайтерам. 

На сервісі представлено понад 44 000 веб-ресурсів будь-яких напрямків — спорт, туризм, технології, жіночі сайти, рецепти тощо. PRposting працює в 177 країнах, за його допомогою у мережі вже розміщено близько 100 тисяч статей. 

PRposting - платформа з просування сайту статтями

Сервіс користується метриками цілого ряду перевірених SEO-інструментів (Ahrefs, Similarweb, Majestic тощо), які зібрані у зрозумілі та зручні інформаційні блоки. В описі майданчиків для розміщення можна дізнатися таку інформацію: 

  • Тематика сайту;

  • Обсяг статті (зазвичай від 300 слів);

  • Мова публікацій;

  • Наявність або відсутність https;

  • Кількість сторінок в індексі Google;

  • DR домену та органічний трафік (загальний та з розбивкою по країнах);

  • Кількість вхідних та вихідних посилань тощо.

Веб-майстри сайтів-донорів самі вирішують, скільки та яких посилань можна розмістити в одній статті. В середньому це 2-4 nofollow або dofollow посилань. 

На PRposting присутні тільки перевірені веб-ресурси, всі статті розміщуються вручну, а замовник отримує гарантії — якщо протягом семи днів веб-майстер не опублікує замовлену статтю, платформа поверне гроші назад. 

Ціни на сервісі сформовані у доларах, вартість розміщення — від $13 до $300. Такі ціни дуже демократичні та доступні навіть для початкуючих веб-майстрів, а вкладені кошти завжди окупаються, оскільки на цій платформі клієнти отримують тільки якісні посилання.

Читайте також: Що таке посилання nofollow і dofollow, і чому обидва види потрібні для SEO-просування сайту

PRNEWS.IO

PRNEWS.IO – ефективна біржа вічних посилань. Сервіс спрямований на роботу з текстами в таких форматах: статті, новини, інтерв'ю, прес-релізи та огляди. Через біржу не можна купити контекстне посилання або замітку. Тільки повноцінні тексти.

Ось основні переваги біржі PRNEWS.IO:

  • Додано більше 50 000 сайтів-видань з більш ніж 120 країн світу. За допомогою сервісу можна розмістити статтю, наприклад, на міжнародній версії сайту Marie Claire або на Bitcoin.com.
  • Доступні різні способи оплати та валюти, що дозволяє зручно оплачувати публікації з різних країн світу.
  • Гарантія публікації. Якщо матеріал не виходить в обумовлений термін на зазначених умовах, біржа обіцяє повернути гроші;
  • Реферальная програма для партнерів з вигідними умовами (2%);
  • Програма лояльності - cashback для постійних клієнтів;
  • Підтримка клієнтів через зручний канал - пошта, телефон, чат, телеграм, скайп, соц. мережа;

Використовуючи PRNEWS.IO можна розмістити як публікації, написані вами, так і замовити написання текстів у журналістів видань. Доступні також інші додаткові послуги, такі як: переклад тексту, репост його в соціальних мережах медіа тощо.

Collaborator

Collaborator — надійна платформа для рекламодавців та власників сайтів для розміщення PR-статей та пресрелізів. 

У каталозі представлено понад 29 000 трастових майданчиків та 2 000 ТГ-каналів з живою аудиторією, підтвердженою аналітикою і реальними відгуками рекламодавців.

Біржа вічних посилань Collaborator

Основні переваги:

  • унікальні сайти та канали зі 130+ країн світу;

  • географія аудиторії майданчиків підтверджена Google Analytics та Similarweb;

  • офіційна інтеграція з Ahrefs та 40+ технічних параметрів для вибору майданчиків;

  • зручна система фільтрації; 

  • функція «Пошуковий» агент для сповіщення про появу нових майданчиків;

  • майстер-акаунт для SEO-агенцій;

  • найнижча комісія сервісу: 10 % від суми поповнення та 15 % для виводу коштів;

  • приватність даних;

  • 75%+ угод закриваються за 48 годин.

Читайте також: Як знайти биті посилання і що таке биті посилання сайту

Referr

Referr — сервіс для отримання органічних крауд-посилань з форумів, спільнот, соціальних профілів та каталогів. Крім того платформа надає послуги з комплексного лінкбілдінгу, які включають аналіз ринку та конкурентів, підбір найкращих стратегій та майданчиків для просування за допомогою посилань. 

Українська платформа працює з 2013 року та має методології, які були протестовані раніше на власних проектах — після отримання хорошого результату команда вирішила запропонувати свою стратегію іншим бізнесам. 

Сервіс пропонує роботу з майданчиками з більш ніж 40 різних країн та працює з понад 10 мовами. Клієнтам Referr доступний великий каталог — 6300+ сайтів різних тематик. 

Всі крауд-посилання розміщуються вручну та перевіряються модераторами, за рахунок чого клієнти отримують якісні посилання.

Надійний український хостинг Cityhost

Whitepress

Платформа контент-маркетингу Whitepress спеціалізується на розміщенні статей від рекламодавців на сайтах і порталах. Сервіс пропонує вигідні умови для обох сторін — вебмайстри можуть самостійно формувати цінову політику, відмовлятися від статей невідповідної якості чи тематики, отримувати кошти за публікацію протягом доби. Рекламодавці ж можуть скористатися каталогом, у якому зібрані видавці, які пройшли жорстку модерацію, а система перевіряє опубліковану статтю протягом 12 місяців. А для того, щоб самостійно відстежити залученість читачів, можна скористатися безкоштовним кодом відстеження від сервісу. 

Також Whitepress пропонує послуги копірайтерів, готових створити якісний контент для сайтів. На платформі працює понад 60 спеціалістів, з якими можна контактувати напряму та контролювати процес написання статей. 

Робота на Whitepress повністю автоматизована та дозволяє розміщувати посилання не лише на українських, а і на закордонних веб-ресурсах. У каталозі сервісу — майже 92 000 сайтів на 30 мовах світу. Це дозволяє просувати сайт на Європейський ринок з гарантованими результатами та допомогою від місцевої команди підтримки, яка володіє локальною мовою. 

Ще один плюс платформи — зручна внутрішня пошукова система з великою кількістю фільтрів за технічними параметрами, які дозволяють вибрати саме такого донора, який вам потрібен.

Підсумки

Цей ТОП-5 включає в себе біржі різного цінового сегмента: високого, середнього, низького. Завдяки цьому кожен зможе знайти для себе підходящий варіант. Щоб визначити, яка біржа посилань для сайту вам підходить, відштовхуйтесь від власного бюджету і результату, якого хочете досягти.

І пам'ятайте: перед розміщенням посилання обов'язково перевіряйте тематику, регіон, активність, відвідуваність, хостинг донора та інші ключові параметри. Адже від цього безпосередньо залежить те, який вихлоп дасть беклінк.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям:

Автор: Богдана Гайворонська

Журналіст (з 2003 року), IT-копірайтер (з 2013 року), контент-маркетолог Cityhost.ua. Спеціалізується на статтях про технології, створення та просування сайтів.