CityHost.UA
Допомога і підтримка

Новий популярний тренд "упаковка + вітрина" вже можна замовити

 2036
21.10.2020
article

Маркетплейс з недавнього часу надає можливість робити замовлення на "склад" Маркета. Власник магазину може привозити в сховище товари під замовлення, а команда платформи самостійно зробить адресну доставку покупцеві. Нова опція дозволяє господарям торгової точки виставляти асортимент віртуально, не переплачуючи за зберігання.

Для ходових товарів передбачається використання методу "фулфілмент", але екземпляри, які рідко замовляються будуть доставлятися під замовлення за новою системою. Нова варіація обслуговування нагадує "вітрина + фулфілмент", але "вітрина + упаковка" в два рази дешевше.

Читайте також: Що таке воронка продажів.

Що в цьому корисного?

Маркет залишає за власниками віртуальних торгових майданчиків можливість використовувати одночасно дві моделі. Це добре тим, що:

  • можна розширювати асортимент і не преплачувати за зберігання;
  • робити страховий запас популярних примірників в сховищі і у себе;
  • значно скорочуються витрати користувача.

Для існуючих магазинів в системі "повного наповнення" (fullfilment) немає потреби у повторній реєстрації каталогу. Ті товари, які будуть відвантажуватися за новим методом переміщаються в системі на інший склад. Дані каталогу залишаються незмінними. Нова пропозиція доречна для, тих, чий запас становить понад п'ятсот примірників. Оновлення складських запасів потрібно робити кожен день. Також важливо надавати на платформу актуальну інформацію по наявності товару в сховище Маркета і ключові параметри.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг України або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: