CityHost.UA
Допомога і підтримка

Як працювати з біржею вічних посилань GoGetLinks

 5077
27.11.2019
article

Біржа посилань GoGetLinks займає лідируюче місце серед аналогічних сервісів. Вона залишила позаду навіть Міралінкс, яка теж популярна в Рунеті. На GoGetLinks найбільш строгий відбір площадок, тому донори тут бездоганної якості. А їх в базі налічується понад 10 000 – причому будь-яких тематик.

На біржі навіть не потрібно самостійно писати статті. Ця роблять самі власники сайтів-донорів. Так що для замовників, які вирішили закупити беклінки, даний сервіс вважається найкращим варіантом.

Як працювати з GoGetLinks: покрокова інструкція

Для новачків покупка вічних посилань GoGetLinks може здатися складною. Так, на перших порах потрібно в усе вникати і розбиратися, але це стосується будь-якого сервісу подібного плану.

Щоб полегшити вам цю задачу, нижче приведена докладна інструкція по роботі з GoGetLinks.

Реєстрація

Процедура реєстрації на біржі стандартна:

  • придумуєте ім'я користувача і пароль;
  • вказуєте діючий e-mail адресу;
  • вводите капчу;
  • погоджуєтеся з ліцензією і правилами системи;
  • натискаєте кнопку «Зареєструватися».

На пошту прийде лист з посиланням, по якому потрібно перейти для підтвердження реєстрації.

Створення кампанії

Після успішної реєстрації вам стане доступним особистий кабінет. Система запропонує створити нову кампанію для проведення робіт по зовнішній оптимізації сайту (тобто закупівлі посилань).

Процедура додавання кампанії наступна:

Натисніть кнопку «Створити нову кампанію». У новому віконці вкажіть назву кампанії, тип оглядів, де буде розміщуватися беклінк (найкраще – в статтях).

Заповніть розділ «Адреса і текст посилання». Вкажіть тематику донорів. Щоб відмовитися від автоматичного просування, поставте галочку навпроти пункту «Ігнорувати сайти, які беруть участь в автобіржі». Інакше можете зловити фільтр за дешеві і неякісні беклінки.

Важливо: Якщо у вас великий проект, рекомендуємо замовити надійний VPS сервер і забезпечити стабільну роботу просувається проекту.

Вкажіть характеристики сторінок, на яких хочете розміщувати беклінки. Додатково можете написати коментарі до завдання, за яким буде створюватися текст, розташований біля посилання.

Вкажіть оптимальні ціни за розміщення беклінків. Кампанія буде створена – і вам почнуть надходити заявки від вебмайстрів. Часто приходять пропозиції з низькими цінами, але і якість цих ресурсів буде середньою. Якщо не хочете, щоб вас турбували такі вебмастера – поміняйте в графі «Видимість» значення «Доступна» на «Скрита».

До речі, при заповненні URL-адреси і тексту беклінків на 3 кроці пам'ятайте, що будь-які анкори сприймаються біржею як комерційні. І згідно з її рекомендаціями їх повинно бути не більше 35%.Також тут є пункт «Дозволити схиляти посилання». Якщо вам це не потрібно – приберіть галочку (вона стоїть за умовчанням).

Пошук сайтів-донорів

На першому етапі пошуку потрібно вказати основні параметри, за якими будуть відбиратися площадки. Список великий, але це на краще, адже так можна швидко відсіяти лишні сайти.

Після пошуку в списку відобразяться площадки, які підходять під ці критерії. Тут можна порівняти різні сайти і вибрати найкращі.

Щоб знизити вартість розміщення, приберіть галочку в пункті «Застрахувати огляди». Це стандартна функція біржі вічних посилань, яка гарантує повернення грошей, якщо беклінк пропаде протягом року з моменту публікації. Проте інструкція GoGetLinks радить користуватися цією можливістю, тому що робити – вирішуйте самі.

Для підтвердження замовлення на рахунку повинна бути певна сума. Після підтвердження заявки вона заморозиться. Власник сайту-донора побачить це і відпише про готовність розмістити беклінк. Потім ви підтверджуєте, що домовилися з ним, і кошти розморожуються.

Підсумки

Як бачите, біржа вічних посилань GoGetLinks нескладна в освоєнні, і розібратися тут зможе навіть новачок. Інтерфейс дуже простий і інтуїтивно зрозумілий, плюс у багатьох місцях є знаки питань (якщо навести на них курсором миші можна побачити підказки).

Єдиний нюанс – перед розміщенням посилань обов'язково перевіряйте донора за ключовими параметрами. Дивіться на швидкість завантаження сторінок, тематику, регіон, відвідуваність, хостинг сайту тощо. Адже чим якісніше площадка – тим більше вихлопу буде від розміщеного беклінку.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: