CityHost.UA
Допомога і підтримка

Як знайти і встановити головну сторінку в WordPress?

 4352
10.08.2020
article

Перше враження вкрай важливо не тільки для людини, але і для сайту, інтерфейс якого створюється за допомогою WordPress. Головна сторінка WordPress - візитна картка платформи, вона повинна містити всю важливу інформацію про товар або послугу, контакти і явні "плюшки", що одержать клієнти. Як правило, фронтальною сторінкою платформи стає блог, але ви можете вибрати будь-яку, що підходить краще.

У даній статті розглянуті алгоритми дій, що дозволяють змінити головну сторінку WordPress.

Створюємо фронтальну сторінку

В першу чергу потрібно вибрати відповідну "Тему", простіше кажучи стиль вашого сайту: загальний фон, розташування картинок, адміністративна панель і додаткові кнопки. Потім перейти до створення сторінки.

wordpress

 

Перейдіть в розділ "Мій сайт" оберіть опцію Сайт потім Сторінки і додайте зміст.

Сторінку потрібно заповнити необхідним контентом. Припустимо, ви просто обираєте оформлення, але не подумали про наповнення, це не проблема.

Сайт можна просто закрити в розділі "Налаштування", потрібно обрати опцію "Конфіденційність". Тепер ваш сайт бачите тільки ви.

Читайте також: Як легко встановити тему WordPress.

Міняємо налаштування

Припустимо, що ви вже готові викласти інформацію. Тоді переходимо до наступного етапу і розглянемо, як налаштувати головну сторінку WordPress.

У вже озвученій функції "Мій сайт" потрібно спуститися вниз і знайти слово "Дизайн". Тут необхідно обрати опцію "Налаштування домашньої сторінки", далі Статистична сторінка і в Домашній сторінці оберіть ту, яку ви вважаєте прийнятною для фронтальної інформації. Залишилося натиснути кнопку "Опублікувати".

Поради блогерам

Для відвідувачів вашого блогу важливо, так званий, зміст. Потрібно візитну сторінкуоформити так, щоб всі ваші блоги відображалися окремими картинками з назвами. Тобто ви повинні розуміти як в WordPress змінити головну сторінку. Важливо відзначити, що все, що ви хочете редагувати, має бути вже опубліковано.

Тепер покрокова інструкція, яка мало чим відрізняється від попередньої:

  • По-перше потрібно створити сторінку сайту. Назвіть її як завгодно, але пам'ятайте: "Як ви яхту назвете, так вона і попливе".
  • Переходьте в розділ "Дизайн" через налаштування на "Сторінку записів". Тут внесіть всі свої корективи і опублікуйте.
Читайте також: Як створити свій успіх або контент-план новачкові.

Створюємо меню для відвідувачів

Іноді бувають такі недоліки, в результаті яких користувач отримує відразу два посилання на головну сторінку. Так не повинно бути тому, що це впливає на порядок відображення сторінок. Потрібно зайти в Меню і в опції Основне зробити нові зміни.

Потрібно використати певні опції в налаштуваннях, щоб змінити головну сторінку WordPress

Додаток пропонує спеціальні таблиці зі стилями. Очікувана якість дизайну може не відповідати стандартному додатку і вимагати коригувань. Скористайтеся своєрідною "палітрою" стилів. Ця опція доступна в налаштуваннях "Додаткові CSS"

Інтерфейс і стандартний підхід до оформлення головної сторінки

Як ми вже говорили, тема-це зовнішній вигляд вашого сайту, і він залежить від наповнення. Виберіть прийнятний для вас шаблон або додайте свою картинку обрану або створену в сфері обраного вмісту.

Іноді для головної сторінки відсутнє відображення на бічній панелі для фронтальної сторінки. Це не є помилкою, це така специфіка відображення. Але це вже окрема розмова. Відповіді на всі відкриті питання ви можете знайти в розділі WordPress.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний VPS сервер і купити домен net ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: