CityHost.UA
Допомога і підтримка

Оновили розділ SSL-сертифікати

new

Наявність SSL-сертифікату на сайті має велике значення. І не лише для веб-ресурсів, які проводять фінансові операції. У 2020 році Google сповістив, що наявність сертифікату безпеки буде враховуватися при ранжуванні. Отже, тепер SSL-сертифікат потрібен всім сайтам не лише для довіри користувачів, а і для SEO-просування. 

Що таке SSL-сертифікат? Це протокол безпечного шифрування даних, завдяки якому зловмисники не можуть перехопити особисту інформацію, яка вводиться на сайті — логіни та паролі від акаунтів, платіжні дані та інше. 

Cityhost надає клієнтам широкі можливості роботи з сертифікатами: платними та безкоштовними, придбаними в інших провайдерів чи зареєстрованими в нас для використання на сторонніх хостингах. 

У жовтні ми провели роботи з модернізації панелі керування хостинга. Тепер найбільш актуальні процедури здійснюються автоматично. Ці оновлення дозволяють створювати та завантажувати сертифікати набагато швидше та простіше. 

Які оновлення відбулися в розділі SSL-сертифікатів? 

Платний SSL-сертифікат тепер можна замовити в автоматичному режимі. Для цього потрібно лише обрати сертифікат, подати заявку, пройти верифікацію — і вже через кілька годин сертифікат доступний для роботи.

Його можна встановити собі на сайт або скачати для використання в іншого провайдера за допомогою всього однієї кнопки. 

Більш детально процес замовлення описаний в інструкції

Також віднині клієнти мають змогу самостійно встановити SSL-сертифікат, придбаний в іншого провайдера. Це робиться дуже просто — потрібно тільки ввести сертифікат і ключ до нього у визначені поля та натиснути кнопку "Встановити". Докладніше про встановлення ви можете прочитати тут.