CityHost.UA
Допомога і підтримка

Google Ads проти фальсифікацій і обману

 2297
02.12.2020
article

Рекламодавців поставили в жорсткі етичні рамки: Google Ads оголосив про нові правила розміщення рекламних оголошень. Ретельній перевірці буде піддана інформація, пов'язана з фінансовими ринками. Тепер не вдасться створити ілюзію легких грошей у довірливих користувачів інтернету. Відтепер стануть неможливі обіцянки отримати великий куш за мінімальний внесок і з практично відсутнім ризиком.

Вам буде також цікаво: Чому навчать на курсах по створенню сайтів?

Однак поки Google на рідкість лояльно ставиться до порушників. При виявленні явної брехні, платформа буде заблокована не одразу. Спочатку буде відправлено попередження, навіть скоріше рекомендація, слідувати загальноприйнятим нормам. У того, хто провинився, буде тиждень, щоб усвідомити і виправити свою "помилку". Нові правила вступають в силу в останні дні грудня року, що минає.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити безлімітний хостинг або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: