CityHost.UA
Допомога і підтримка

Новий функціонал для модників від пошукової системи Bing

 2358
02.12.2020
article

Пошуковик Microsoft Bings тепер на варті моди. Блукаючи просторами інтернет-магазинів в пошуках нових дрібничок, модниці зможуть підібрати пару, що пасує до спідниці чи брюк. Нова функція Shop the Look з точністю гарного модельєра підбере для вашої покупки відповідне доповнення: піджачок, шарфик, сумочку.

Цільова аудиторія - любительки оновити відразу весь гардероб до нового сезону, але і для покупців однієї-двох обновок вона теж буде корисна. Програма аналізує ваше нове придбання, порівнює його з колекцією і пропонує кілька варіантів, що пасують один одному. Вибравши потрібну річ, покупниця може одним кліком перейти на сайт продавця і продовжити захоплюючу "прогулянку".

Вам буде також цікаво: Чому навчать на курсах по створенню сайтів?

Завдяки нововведенню дами будуть виглядати завжди стильно, а виробники одягу зможуть збільшити оборот продажів. У будь-якому випадку всі залишаються у виграші. Але, поки "помічник" працює тільки на території США. Модні пані всього світу з нетерпінням чекають, коли Bing подарує своє диво й іншим континентам.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити безлімітний хостинг або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: