CityHost.UA
Допомога і підтримка

Пошукова система Google в небезпеці

 1953
22.10.2020
article

Міністерсво юстиції США запідозрило Google в монополізації свого становища на ринку в області пошуку і реклами. Прокурори 11 штатів радісно потирают руки і жадають розправи. Є інформація про те, що Корпорація не шкодувала коштів на підкуп компаній, що виробляють гаджети та надають послуги з контролю за інформацією. Мова йде про те, що на всіх популярних моделях телефону для виходу в інтернет автоматично пропонується Google.

На думку Антимонопольного комітету преправлення на Google призводить до погіршення сервісу. За даними Міністрества Гіганту належить половина трафіку в пошуковій системі. Google не став мовчати на звинувачення.

Читайте також: Що таке воронка продажів.

На думку корпорації люди вибирають саме її через зручний інтерфейс і продуманы інструменти. Компанія дійсно вкладає в розробку і просування своїх послуг масу ресурсів. Саме тому Google пошуковик є самим популярним серед користувачів. Поки судовий розгляд триває, користувачі з задоволенням залишаються з давно улюбленим пошуковиком.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг України або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: