CityHost.UA
Допомога і підтримка

Навчайся разом з Google кріейтіть подкаст

 2056
29.07.2020
article

У своєму прес-релізі Корпорація заявила про початок набору на безкоштовний курс для авторів аудіо та відео інтернет контентів, який почнеться у вересні. Серія вебінарів була створена за співпраці з компанією PRX. У програмі інтенсивний освітній курс для новачків в області подкастингу, так званий акселератор, і ряд on-line тренінгів. Мета заходу в тому, щоб допомогти початківцям стартанути і стати реальними профі в цій області. Навчання буде повністю віртуальним і триватиме дванадцять тижнів. В якості викладачів виступатимуть корифеї цієї області і недавні випускники попередніх запусків, які показали високі результати.

Читайте також: Що впливає на ранжування в e-commerce сфері.

У програмі передбачені:

  1. інтерактивні заняття по звуковому дизайну, сторітеллінгу і методам залучення клієнтів
  2. онлайн консультації фахівців з усіх питань створення та розкрутки подкасту
  3. студентам буде доступно все необхідне обладнання і програмне забезпечення для роботи над своїм проектом
  4. фінансова подушка в дванадцять тисяч доларів США для успішного старту
Якщо вас зачепила пропозиція, не відкладайте на потім, заповнюйте анкету тут. Крайній термін подачі 2 серпня. Важливо: в навчанні можуть взяти участь кандидати, які володіють англійською на рівні "розумію, розмовляю, навіть можу жартувати". Другою умовою стала наявність не менше п'яти вже опублікованих подкастів. Якщо це ви, не втрачайте свій шанс.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний VPS сервер і купити домен net ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: