CityHost.UA
Допомога і підтримка

Купувати через Google стало привабливіше

 2073
30.07.2020
article

Світова криза і розхитана економіка змушує Гігантів йти на зустріч своїм споживачам і партнерам. Кілька місяців тому Google виступив з ініціативою щодо поліпшення on-line продажів, а саме безкоштовне розміщення пропозицій з продажу. Ця пропозиція принесла додаткові доходи Компанії, що дозволило рухатися далі. Ще більш крутий крок Корпорація робить зараз: власники онлайн магазинів звільняються від комісійної плати за платформу, якщо покупка відбулася безпосередньо через пошук, що дає можливість продавцям знизити ціни на товари і збільшити товарообіг.

Читайте також: Вчися разом з Google кріейтіть подкаст.

Для цього була створена платформа Buy on Google на якій можна купити товар, не переходячи на сайт власника. Цей маркетинговий хід спрямований на популяризацію сервісу Google Shopping, своєрідний антиконкурентний крок.

Для посилення своїх позицій в сервіс була додана нова вкладка, розрахована на малий бізнес. Натиснувши на кнопку "Покупка", ви можете вибрати додаткові плюшки для малого бізнесу.

Читайте також: Що впливає на ранжування в e-commerce сфері.

Щоб платити стало простіше платформа пропонує можливості оплати через Shopify або PayPayPal. Весь цей шопінговий Клондайк почнеться в США. Охоплювати весь Світ корпорація почне на початку наступного року. Нагадаємо: для роздрібних продажів рекламні оголошення безкоштовні з квітня цього року. Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний VPS сервер і купити домен net ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: