CityHost.UA
Допомога і підтримка

Search Console змінює правила для "новин"

 1897
29.07.2020
article

Зручна, а головне, безкоштовна служба з перевірки індексації сайту і додаванні інформації від Google нарешті внесла зміни в правила. Тепер і користувачам і власникам новинного контексту стане якысныше шукати потрібну інформацію.

До внесення змін пошукова система не ідентифікувала спеціально "новини", тобто при введенні ключового слова не завжди випадав потрібний контент. Багато веб-майстрів ставили питання про те, як підняти в рейтингу саме новинний сайт, а користувачі не могли прочитати про останні події через погану пошукову методику.

Читайте також: Що впливає на ранжування в e-commerce сфері.

Тепер є спеціальний звіт по ефективності. Завдяки йому можна буде проаналізувати актуальність новин згідно статистики відвідувань сайту. Знайти звіт дуже просто: в розділі "Тип пошуку" потрібно натиснути "Ефективність".

Що дає звіт?

Ви можете бачити перелік запитів, які виводять сайт в топи і коригувати свої ключові слова. Тепер доступні посилання і на інші ресурси, які просувають сайт. Можна бачити, скільки часу відвідувач провів на будь-якій зі сторінок. Безумовно, цей звіт стосується не тільки новинних сайтів. Потрібно акцентувати увагу на тому, що тепер всі, хто шукає інформацію про останні події будуть отримувати більш якісні посилання на предмет пошуку завдяки цьому нововведенню. Google розказав про цю новину в Twitter.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний VPS сервер і купити домен net ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: