CityHost.UA
Допомога і підтримка

Поради від Google: готуємо лендінг до розпродажів

 2206
02.11.2020
article

Продавці готові до кіберпонеділка і чорної п'ятниці завдяки підтримці Google. У блозі Корпорації опублікована практична інстукція:

  • Підготуйте лендінг за кілька тижнів до початку обвалу цін. Подбайте про те, щоб доступ на сторінку був актуальним, і бот зможе його проіндексувати.
  • Використовуйте найбільш просунуті і сучасні методи сео-оптимізації. Для полегшення процесу Google пропонує докладний посібник.
  • Створіть лінки на свою головну сторінку та інші лендінги, пов'язані з нею.
  • Ваша адреса повинна бути перманентною. Використовуйте для постійних подій однакові слова, змінюючи деталі (розпродаж / взуття / 2020 або 2019).
  • Всі фото повинні бути високої якості і представляти продукт з найпривабливішої сторони. Рекомендації з підготовки зображень можна знайти в довідниках Google.
  • Проведіть сканування сторінок повторно через спеціальну опцію в системі.

Відзначимо, що в середині жовтня перед кульмінацією розпродажів активізувалися шахраї, які використовують назви брендів в своїх URL. Це призводить до створення фіктивних розпродажів, що негативно впливає на оригінальний продукт. Радимо завдатися до заходів по попередженню, щоб уникнути неприємних сюрпризів.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг України або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: