CityHost.UA
Допомога і підтримка

Google Ads стежить за помилками

 1882
03.11.2020
article

З метою поліпшення рекламних прийомів Google почав роботу над поліпшенням системи. При виникненні помилок: не той лінк, помилка в адресі ... - сервіс просигналізує про проблему. Перевірка даних починається прямо на старті: помилка- сигнал. Після виправлення гепа власник контенту продовжує свою роботу з моменту переривання. Більш того: нова система перевірки автоматично створює чернетку, що зберігається на сторінці кампанії або на обзороній.

Читайте також: Як вибрати курси по створенню сайтів.

Додатковим "кексиком" буде можливість перевірити всі відхилені оголошення на сторінці. Звіт дозволяє аналізувати причину відхилень. Коректність налаштувань - це половина успіху, ці поліпшення допоможуть зрозуміти наскільки коректно зроблені настройки для даного сайту.

Зараз корисне оновлення стосується тільки пошуковиків, але... в найближчому майбутньому просування і підтримку отримають і всі інші. Відповіді на всі питання щодо цієї теми дастя вам довідковий центр Google Ads.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг України або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: