CityHost.UA
Допомога і підтримка

Оптимізатори і веб-майстри скаржаться на погану індексацію в Google

 2317
28.05.2020
article

Зарубіжні вебмастера протягом останніх двох тижнів стали скаржитися на те, що у їх сайтів почалися проблеми з індексацією в пошуковій системі Google. Про цю проблему написали в Search Engine Roundtable.

Seo фахівцям відповів на ці повідомлення один із співробітників пошукової системи Google Гері Ілш. Він заявив, що на даний час ніяких проблем з індексацією нового контенту на сайтах не спостерігається.

Також деякими SEO фахівцями була помічена й інша проблема. Вона стосується збоїв в роботі Search Console. Якщо бути точніше, то деякими веб-майстрами було помічено, що з перебоями працює функція, за допомогою якої можна запитувати індексацію URL. Однак, виразної відповіді представники Google і в цьому випадку не дали. Вони повідомили, що ніякої проблеми в роботі системи не бачать, і що всі функції працюють в звичайному режимі.

Читайте також: HTTP-версію сайту не слід видаляти, про це завив Google.

Спробувати розібратися в цьому питанні спробувала SEO-консультант Мері Хейнс. Вона послалася на один з твітів Гері Ілша. Він зробив одну з публікацій в січні цього року, коли оновився основний алгоритм Google.

Хейнс вважає, що проблеми з індексацією викликані останнім оновленням Core Update. Якщо враховувати твіт Гері Ілша, то скарги схожого характеру йому надходили після поновлення в січні. Сам представник компанії Google відповів, що це всього лише теорія.

Насправді залишається невідомим, що ж все-таки відбувається в Google. Залишаються тільки одні припущення, чому в індексації нового контента на сайтах відбуваються збої. Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: