CityHost.UA
Допомога і підтримка

Новина про глобальне локальне оновлення фейк - заявив Google

 2126
25.05.2020
article

У зарубіжних SEO фахівців в останні кілька тижнів виникло питання, яке вони почали активно обговорювати. Пов'язані вони з коливаннями в локальній видачі Google. Точних даних немає з цього приводу, але експерти вважають, що проблема викликана оновленням алгоритму, що відповідає за формування блоків локальної видачі (Local Pack).

Але слід зазначити, що один із співробітників пошукової системи Google Денні Салліван спростував дану інформацію. Він розповів, що ніякі глобальні оновлення не здійснювалися в локальному пошуку. Звідси випливає, що невідомо чим викликані коливання в локальному пошуці.

Читайте також: Чому сайти повільно просідають в позиціях.

Представники Google заявляють, що періодично в роботу алгоритмів вони вносять лише невеликі і незначні оновлення, все це не може викликати коливання. Глобальні апгрейди ще не здійснювалися, так що проблема криється в іншому.

Також Денні Салліван попросив, щоб власники сайтів показували свіжі приклади зі своїх ресурсів. Все це допоможе фахівцям Google якомога швидше розібратися в проблемі локальної видачі. Слід зазначити, що 4 травня пошукова система Google запустила деякі нові оновлення для основного пошукового алгоритму. Результати вже оприлюднені.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити український хостинг ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: