CityHost.UA
Допомога і підтримка

Метт Каттс передбачив роботу Google десять років тому

 2266
28.05.2020
article

Відповідальний по боротьбі зі спамом компанії Google Метт Каттс ще в квітні 2010 року передбачив, яким буде пошук через 10 років. У своєму інтерв'ю він розповів свою точку зору, на що звернув увагу Джон Мюллер.

Метт Каттс був не впевнений, що в пошуку відбудуться які-небудь «мозкові доповнення». І дійсно, він мав рацію. Google звичайно намагався почати розвиток проекту Google Glass, але і на сьогоднішній день неможливо побачити будь-яких зрушень і змін.

Також Каттс ще 10 років тому передбачив, що кожна людина буде завжди мати при собі такий пристрій, який буде функціонувати краще, ніж простий мобільник. І це виявилося правдою. Зараз у кожної людини під рукою смартфон, який дозволяє вирішувати відразу безліч завдань.

Читати також: Оптимізатори і веб-майстри скаржаться на погану індексацію в Google.

Передбачив Метт Каттс і те, що користувачі будуть зберігати велику кількість інформації в хмарному сховищі. Саме зараз можна спостерігати таку картинку. Коли хмара дозволяє не засмічувати пам'ять пристрою, і тримати всі необхідні файли під рукою.

Частково вірним виявилося передбачення і про те, що в пошуковій видачі буде тільки найнеобхідніша інформація, яка потрібна користувачу. Пошуковики будуть ґрунтуватися на тому, що подобається або не подобається користувачеві, виходячи з цього, буде отриманий необхідний результат пошуку. Відзначимо, що Каттс в 2017 році пішов з компанії Google. В даний час він є технічним директором в Міністерстві оборони США.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: