CityHost.UA
Допомога і підтримка

Giphy куплена соціальною мережею FaceBook

 2055
29.05.2020
article

Одна з найбільших соціальних мереж в світі Facebook купує пошукову систему Giphy - сервіс, який дозволяє користувачам шукати і ділитися анімованими файлами в форматі GIF. На американському новинному порталі «Аксіос» зазначено, що вартість угоди склала $ 400 млн. Facebook зробили офіційну заяву - співробітники компанії приєднаються до команди Instagram.

Інтеграція Facebook і Instagram

На сьогоднішній день відомо наступне:

  • Бібліотека бази даних Giphy буде об'єднана з Instagram, іншими додатками від соцмережі Facebook.
  • Обидві програми (Instagram і Facebook) вже почали користуватися бібліотекою Giphy. Більше половини трафіку сервісу доводиться на додатки, які належать Facebook.
  • Розробники Facebook активно працюють над розширенням цієї інтеграції, щоб в найближчому майбутньому поліпшити User Experience (призначений для користувача досвід).

Читайте також: Оптимізатори і веб-майстри скаржаться на погану індексацію в Google.

Команда Giphy прокоментувала те, що відбувається: «І для наших партнерів по API / SDK, і розробників: наші GIF, стікери, емодзі і т.п. залишаться на місці. GIPHY буде відкритим для більш широкої екосистеми».

Реакція законодавчого органу

А ось в Конгресі в США новина про таку покупку і майбутню інтеграцію була сприйнята неоднозначно. У п'ятницю двопартійна група сенаторів заявила, що угода такого плану може порушувати антимонопольне законодавство. Точних даних, щодо того, чи дадуть регулятори добро на цю угоду поки немає. Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг і домен ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: