CityHost.UA
Допомога і підтримка

Lasso не витримало конкуренції з TikTok

 2117
11.07.2020
article

Півтора роки тому засновник Facebook Марк Цукерберг виношував амбіційні плани прижучити популярний серед молоді TikTok. Глава корпорації серйозно занепокоївся швидко зростаючим рейтингом додатка. Нагадаємо, що TikTok єдиний китайський сервіс, який має таку ж популярність, як і відомі соцмережі.

Щоб виграти "війну" і зміцнити позиції, Цукерберг придумав власне доповнення в Facebook - Lasso, точно з тими ж опціями, як і у конкурента. Ринками збуту були обрані країни, що не потрапили ще під вплив китайського додатку. В цьому році в додатку з'явилася підтримка мови хінді, від чого пішли чутки, що американська соцмережа хоче розвивати свої платформи і в Індії.

Читайте також: Facebook заявив про те, що він буде судитися.

Але активність додатка була настільки низькою, що 10 липня Lasso буде закрито. Як повідомлялося раніше, цей апгрейд був придуманий для того, щоб краще розуміти смаки і переваги користувачів Facebook. Для цього їм пропонувалося робити 15-ти секундні відео використовуючи популярні пісні, як музичний фон. Розробники подякували всім учасникам за креатив і відгуки і натякнули, що цей досвід буде використаний в новому відео-додатку.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний VPS сервер і зареєструвати домен com.ua ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: