CityHost.UA
Допомога і підтримка

Кадрові зміни в Google

 2472
15.06.2020
article

Нещодавно в Google відбулися глобальні зміни: відділи пошуку інформації, реклами, інжинірингу отримали “свіжу кров”. Реорганізація дала можливість віддячити найвідданішим співробітникам за їхні внески і надати їм можливість реалізувати свої таланти в інших галузях.

Бен Гомес залишає Пошук задля Освіти

Раніше Бен Гомес відповідав за Пошук інформації. Наразі під його лідерством буде Освіта і навчання. Це такі розділи: Education, Scholar, Arts & Culture. Події сьогодення, карантин і спалах епідемії, примусили внести корективи в життя. Практично всі країни Світу перейшли на дистанційне навчання. Це примусило Корпорацію змінити пріоритети і висунути Освіту на перше місце. Однак Гомес не остаточно розпрощався із своїми попередніми обов’язками, тож він залишається радником з питань технічного пошуку..

Опції Search&Assistant очолить Прабхакар Рагхаван

Замість Бена Гомеса керувати Пошуком і Асистуванням тепер буде Прабхакар Рагхаван. В цій галузі він експерт, отже з 1995 займався цим питанням в IBM. Певний час викладав в Стенфорді курс комп'ютерних наук по пошуку. Пізніше заснував дослідницьку лабораторію в Yahoo, де висунув свої теорію “павутиня речей і об’єктів”. В Компанії працює з 2012. Його зоною відповідальності були визначення локаций на мобільних телефонах, з 2018 Apps (Gmail, Docs, Drive, Calendar).

Читайте також: За пошукову систему Google взявся антимонопольний комітет.

Джен Фіцпатрік іде з Maps/Geo заради нової посади в central engineering

В Geo Джен Фіцпатрік вже десять років, шість з яких була його очільником. Але сьогодні вона його залишає, аби стати керівником central engineering. Після отримання диплому Стенфордського університету Джен Фіцпатрік одразу приєдналася до команди. Вона займалася рекламою, новинами і покупками. Свого часу стала співзасновником команди по роботі з користувачами.

Наразі кількість її підлеглих близько 8000 людей провідного відділу engineering. Джен Фіцпатрік займатиметься розробкою інфраструктури і технічних основ операційних систем: корпоративні IT, UX/design, облікові записи і конфіденційність. А напрямок Geo -перейде до Ліз Рейд і Дейна Глазго.

Джеррі Дішлер тепер очільник підрозділу Ads

З 2005 року Джеррі Дішлер визначає рекламну стратегію організації. Спочатку він працював над продуктом попередньої сплати Google Checkout, прототипом сучасного Google Pay, пошуком і придбанням товарів. з 2009 перейшов в рекламу, де у 2013 зайняв позицію топ менеджера. Його досягненнями були реклама на YouTube та інших об’єктах, що належать Корпорації (покупки, подорожі, Gmail).

Як відмітив Голова Компанії Сундар Пічаі у своєму зверненні до колег, ці кадрові переміщення суттєво не вплинуть на роботу колег. Менше з тим подібні рокіровки дають можливість по новому подивитися на процеси і привнести елемент новаторства.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний VPS сервер і домен ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: