CityHost.UA
Допомога і підтримка

Як розміщувати крауд посилання на форумах

 6885
30.10.2019
article

Нарощування посилальної маси – обов'язкова умова для ефективного просування сайту в пошукових системах. І цьому треба приділити пильну увагу.

Найпростіше нарощувати кількість посилань покупними посиланнями, розміщеними на авторитетних сайтах. Але якщо бюджет обмежений, то можна проставляти їх на форумах. Крауд посилання безкоштовні, але доведеться витрачати інший ресурс – час.

Так, часто залишені на форумах лінки видаляються адміністрацією. Або закриваються тегом nofollow, щоб вони не передавали вагу. Але якщо розібратися, як розміщувати посилання на форумах – ефект все одно буде.

Читайте також: Що таке хостинг.

Пошук форумів для проставлення посилань

  1. Шукайте тематичні форуми в пошуковій видачі Google чи Яндекса. Наприклад, за запитом «форум велосипедистів». Це найпростіший спосіб.

  2. Проаналізуйте посилальну масу конкурентів будь-яким сервісом (Linkpad, Ahrefs). В отриманому списку сайтів знайти форуми буде нескладно. А далі залишиться розмістити ваші посилання на цих же площадках.

  3. Використовуйте інструмент «Оповіщення». Зазвичай через нього відстежують згадування по конкретним запитам. Але його можна використовувати і для пошуку форумів – причому в межах конкретного регіону.


 

Основні рекомендації по розміщенню крауд ​​посилань на форумах

Крауд посилання на форумах проставляються в 3 етапи:

  • пошук форуму;

  • проходження реєстрації;

  • створення теми або публікація поста в потрібному обговоренні.

Захистити тему або пост від видалення адміністрацією допоможуть прості рекомендації:

  1. Найкращий ефект дають посилання з форумів, які співпадають по тематиці з вашим сайтом. Тому потрібно шукати відповідні площадки.

  2. Аналізуйте форуми перед публікацією посилань. Дивіться, чи не заспамлений він безглуздими коментарями, чи не знаходиться під фільтрами, перевіряйте авторитетність площадки.

  3. Якщо правила форуму дозволяють розміщувати лише неактивні посилання – можна спробувати опублікувати їх із застосуванням тегів HTML або BBCode.

  4. Чергуйте анкорні та безанкорні лінки – це підвищить природність посилальної маси.

  5. Залишаючи пости в чужих темах – вибирайте найсвіжіші обговорення.

  6. Намагайтеся, щоб коментарі імітували участь в бесіді. Висловлюйте свою думку по темі, рекомендуйте щось, наводьте приклади (і якби ненароком залишайте посилання).

  7. Проявляйте більше активності на нових акаунтах: частіше заходьте на форум, беріть участь в обговореннях. Це знизить ризики видалення поста або теми.

  8. Відповідайте на свої коментарі з різних акаунтів, щоб створювалася видимість активності в темі. І бажано з різних IP.

  9. Відповідайте на пости людей, залишені у вашій темі.

  10. Обходьте стороною теми та обговорення, де вже опубліковані лінки на сайти, схожі з вашим. Краще розмістити посилання на форумі, де подібних постів мінімум.

  11. Не розміщуйте лінки в обговореннях adult тематики. Або заспамлені подібними посиланнями.

Тепер ви знаєте, як нарощувати посилальну масу крауд ​​посиланнями з форумів. Рекомендації прості і дотримуватися їх нескладно. При правильному підході зовнішня оптимізація дасть хороший результат, так як крауд ​​посилання дуже подобаються пошуковим системам за максимальну природність (в порівнянні з покупними лінками).

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах і додавайтеся в наш Telegram канал. Нагадаємо, що купити хостинг України ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎️ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: