CityHost.UA
Допомога і підтримка

Що таке «нудота» тексту і сторінки?

 2442
08.10.2020
article

На сьогоднішній день абсолютно всі сайти заповнені текстовим контентом. Унікальний і без помилок контент (в даному випадку текст) - це великий успіх веб-ресурсу. Унікальний текст буде самостійно розкручуватися в ПС (пошукова система). Чому? У ПС до якісної тексту (контенту) піднімається довіра і як результат пошуковик вище виставляє веб-ресурс в пошуковій видачі.

Ви, напевно, не рідко помічали - у багатьох стаття часто вживають одні й ті ж слова або ж виразу. Це називається «ключові слова» - тобто оптимізація під пошукові запити. Для того, щоб знайти потрібну нам інформацію ми звертаємося до ПС, вводимо в пошуковий рядок словосполучення для пошуку (наприклад, «як створити сайт?») Пошуковик видає посилання на веб-ресурси, де можна знайти потрібну нам інформацію. Введене нами словосполучення для пошуку і є «ключовим словом».

Читайте також: Що таке ключові слова.

Для чого ж їх використовують в тексті? Для того, щоб ПС побачила, що саме ваш веб-ресурс надає цю інформацію, тобто саме ця сторінка, релевантна до запиту. Думаю, ви зрозуміли. Повернемося до теми. І коли цих ключових слів дуже багато - це і називається нудотою тексту. Підвищена нудота статті - це недовіра ПС до вашого веб-ресурсу.

Вираз - «нудота статті» з'явилося в дві тисячі шостому році на одному форумі. Нудота тексту - це значення підвищеного обороту однакових словосполучень.

Нудота статті - це повноцінна оптимізація веб-ресурсу в ПС. Низька нудота тексту - це дуже погано, значить в статті дуже мало ключових слів або їх взагалі немає. Без ключових слів вашого веб-ресурсу просто не буде на високих позиціях в пошуковій видачі.

Читайте також: Основні біржі вічних посилань.

Загалом, зробимо висновок: «нудота» статті повинна мати міру. Сильно висока нудота вважається у ПС спамом, а це відразу потрапляння під фільтр. На дві тисячі символів використовуйте в середньому десять-двадцять ключових слів, не більше. Деякі веб-майстри вимірюють значення так: чотири-вісім відсотків зі ста повинні бути ключові слова. Інакше буде потрапляння під фільтр ПС.

Нудота тексту - це обов'язковий фактор, який необхідно перевіряти у кожної статті. Існують спеціальні програми для перевірки нудоти. Як новачкові, так і професійного копірайтер підійде програма перевірки нудоти - TEXT.RU.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг України з конструктором сайтів, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎️ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: