CityHost.UA
Допомога і підтримка

З листопада 2020 сканування буде через HTTP2

 2029
07.10.2020
article

Листопад принесе зміни в життя власників сайтів: сканування стане набагато кращим. Однак на швидкості роботи і ранжуванні це не відобразитися. Навіщо докладати зусилля і вносити зміни? На думку співробітників Google це допоможе заощадити ресурс сервера. Бот відкриває одне з'єднання, але передає одночасно кілька файлів, без додаткових підключень. Такий підхід економить час.

Новому способу сканування піддаються не всі сайти в повному обсязі, а тільки зареєстровані з цим протоколом. Програма автоматично з'ясовує, який спосіб сканування більше підійде. Google не обіцяє поліпшення ранжирування, використання нового протоколу допоможе скоротити час, що дає невеликі переваги в роботі.

Читайте також: Google в 70% випадків переписує Description.

Листопадові зміни торкнутися не всіх веб-платформ відразу. Спочатку процес буде протестований на тих, які підписали протокол. Власникам сайтів не потрібно докладати додаткових зусиль, весь процес повністю автоматизований. За допомогою посилання, ви можете перевірити, чи є у вас доступ до нового способу сканування.

Якщо ви ще не встигли перейти на нову опцію, не поспішайте перемикатися, поки не буде пройдено повне тестування на інших. Після успішного завершення процесу, користувачам буде надана можливість підписати новий протокол. Для власників контентів, які скануються новим способом, буде відправлено листа.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг України з конструктором сайтів, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎️ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: