CityHost.UA
Допомога і підтримка

Безкоштовна аналітика від Cloudflare

 2015
07.10.2020
article

Американська компанія, що спеціалізується на запобігання кібер-атак і CDN сервісі, зробила щедру пропозицію про надання безкоштовного доступу до сервісу веб-аналітики. У своїй заяві представники компанії зробили особливий акцент на дотриманні політики конфіденційності. У мережі є ряд "безкоштовних" інструментів аналітики, але вони не гарантують збереження комерційної таємниці клієнта. У цьому головна відмінність пропозиції від Cloudflare девіз якої: "Приватність в першу чергу".

Мета запуску проекту

Дані аналітичних звітів будуть корисні в першу чергу веб-розробникам. Скористатися послугою може будь-який користувач інтернету. Система налаштована так, що кількість відвідувачів і інші важливі аналітичні показники фіксуються без відстеження ID номера відвідувача.

Читайте также: Google в 70% случаев переписывает Description.

Сервіс передбачає "гнучке" використання фільтрів, які веб-дизайнер додає на свій розсуд. Система надає можливість одним клацанням миші вивести на екран популярні імена хостів, коди статусу і URL-адреси. Сервіс все ще в процесі доопрацювання, але для всіх бажаючих нею скористатися, можна записатися в лист очікування, пройшовши за посиланням.

Також автори розробки сподіваються на сприяння користувачів у виявленні помилок і неточностей, але головне, вони хочуть почути список очікувань від нової аналітичної програми. Відзначимо, що раніше Ahrefs оголосив про можливість безкоштовного доступу до інструментів аналізу посилань і ключів, аудиту.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг України з конструктором сайтів, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎️ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: