CityHost.UA
Допомога і підтримка

Отримайте більше трафіку з безкоштовними інструментами від Ahrefs

 2353
06.10.2020
article

Щоб отримати хороший трафік і високий рейтинг, годі й бути профі. Досить просто звернутися до сервісу Ahrefs. Це сервіс по аналізу посилальної маси веб-платформи, що дозволяє аналізувати конкурентів, вибудовувати стратегії, отримувати зворотні посилання.

Сервіс задуманий, як комерційний проект, проте багато функцій доступні кожному. На сайті пропонують навчальні матеріали та постійну якісну технічну підтримку для новачків.

Читайте також: Google в 70% випадків переписує Description.

З недавнього часу в вільному доступі пропонуються також інструменти для аналізу роботи сайту: аудит, посилання, ключі. Отримати доступ можуть тільки власники сайтів.

Як скористатися "булочками" від Ahrefs:

  • Пройдіть реєстрацію в Webmaster Tools.
  • Додайте свій проект, імпортуючи через пошукову консоль або вручну.
  • Після введення адреси сайту, підтвердіть його приналежність вам.

Що не можна:

  • Використовуйте тільки активні сайти, не функціонуючі платформи не будуть активовані
  • Не можна вивести звіт понад тисячу рядків.
  • Не всі пошукові сервери, наприклад, Rank Tracker доступні.

Розробники платформи рекомендують надати доступ до Google Search Console і Analytics для Ahrefs. Це дозволить додатково отримувати зведення по всіх змін на одній інформаційній панелі.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах і додавайтеся в наш Telegram канал. Нагадаємо, що купити хостинг України ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎️ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: