CityHost.UA
Допомога і підтримка

18 років роботи і розвитку — Cityhost.ua святкує день народження

new

1 вересня у далекому 2005 році був запущений перший сайт на домені cityhost.com.ua і розпочато продаж хостингу та реєстрація українських доменів. Саме цей день ми вважаємо днем народження компанії — нині Cityhost.ua святкує 18 років стабільної та безперервної роботи. Для команди ці роки пов’язані з постійним покращенням рівня послуг та збільшенням кількості пропозицій для клієнтів. 

У перші роки існування сервери компанії розміщувалися тільки в Україні, в першому українському дата-центрі ColoCall. На сьогодні Cityhost входить до ТОП-5 провайдерів хостингу в Україні за оцінкою незалежних рейтингів. Ми обслуговуємо понад 50 000 клієнтів, пропонуємо реєстрацію українських та міжнародних імен у понад 300 доменних зонах. Сервери компанії розміщені у чотирьох країнах: Україна, Німеччина, Нідерланди, Фінляндія.

Cityhost.ua чітко тримається проукраїнської громадянської позиції — з початком повномасштабного вторгнення ми першими заблокували усіх російських користувачів та запропонували іншим провайдерам зробити те саме. Ми є засновником руху з дерусифікації українських доменних зон, першим і поки єдиним реєстратором, що припинив реєстрацію імен в зросійщених українських зонах.

Ми розробили власну панель керування, завдяки чому можемо вносити в неї нові функції та робити більш зручною для користувачів. У процесі оновлення ми завжди враховуємо коментарі та побажання клієнтів. 

За ці роки ми запровадили багато зручних новинок, і трохи нагадаємо вам про них: 

  1. Додали до панелі керування інструмент Web SSH та написали докладну статтю про цей протокол та особливості його використання.
  2. Перейшли на електронний документообіг і також написали статтю про зручні та сучасні інструменти для створення і підписання документів в режимі онлайн.
  3. Впровадили IPv6 — сучасну версію IP-протоколу. 
  4. Підключили нові способи оплати — тепер можна оплатити через Монобанк, ПриватБанк, LiqPay або квитанцією. 
  5. Зробили підписку на послуги, щоб клієнти могли налаштовувати автоматичну оплату і не переживати за свої домени, хостинги і сервери.
  6. Інтегрували FAQ у панель керування, завдяки чому клієнти можуть знайти відповіді на всі запитання, не виходячи з робочого простору акаунту. 

І це лише невелика частина оновлень, які ми здійснили протягом останніх років. Ми не згадуємо про невеликі покращення системи, які допомагають користувачам більш зручно взаємодіяти з нашими послугами — цих покращень сотні. Якщо ж зробити ретроспективу аж до початку існування компанії, довелося би писати книгу. 

Також ми активно розвиваємо блог, у якому ви можете прочитати статті, які стосуються не лише наших послуг, а і створення, SEO-просування та безпеки сайтів, маркетингу, саморозвитку та історії IT-технологій.

В наступні роки ми плануємо розвивати технічну інфраструктуру, запускати нові послуги та розширювати географію розміщення серверів, продовжувати покращувати рівень нашого сервісу та зручність керування послугами. 

Дякуємо, що ви з нами!