CityHost.UA
Допомога і підтримка

Послуги Cityhost доступні за підпискою

new

У вас є підписка на Netflix або Spotify? Тепер ви можете оформити ще й підписку на послуги Cityhost. Більше не потрібно хвилюватися, що забули вчасно продовжити домен, сплатити за користування хостингом, VPS-VDS або виділеним сервером.

Кожна з цих послуг буде автоматично продовжуватися системою за кілька днів до завершення терміну дії — потрібно тільки активувати підписку. 

Процедура дуже проста. Потрібно прив’язати до акаунту платіжну карту (або декілька) та увімкнути підписку за допомогою повзунка навпроти вибраної послуги. Після цього з прикріпленої картки буде списуватися необхідна сума. Ви отримаєте завчасне сповіщення про списання, тож зможете в разі необхідності деактивувати підписку, відкріпити або замінити картки.

Чи обов’язково додавати декілька карток? Це не обов’язково, але може стати хорошою страховкою. Якщо на рахунку недостатньо коштів, система спробує зняти оплату з наступної карти. Нічого немає і на цій? Перейде до наступної. І так доти, доки послуга не буде оплачена. 

Чи можу я довіряти вам дані своєї банківської картки? Насправді ми їх навіть не дізнаємося. Вся процедура відбувається в системі LiqPay від ПриватБанку, якою ви, скоріш за все, вже користувалися. Це надійний віджет, що працює із тисячами транзакцій та зарекомендував себе у галузі інтернет-оплат.

А якщо я захочу відмовитись від підписки? Без проблем — ви можете зробити це в будь-який момент, просто пересунувши повзунок у режим «Вимкнено». Але тоді не забувайте продовжувати послуги вручну.

У мене в акаунті багато хостингів, доменів та серверів, але я не хочу оформлювати підписку на всі послуги — що робити? Ви самі обираєте, які послуги отримувати за підпискою, адже кожна активується та виключається окремо від інших. 

Читайте докладну інструкцію, яка допоможе вам активувати послуги за підпискою та делегувати це питання системі автоматичної оплати, розробленої Cityhost спеціально для зручності клієнтів.