CityHost.UA
Допомога і підтримка

Додали до панелі керування інструмент Web SSH

new

SSH — це протокол безпечного підключення для віддаленного керування хостингом або сервером. Ми звикли працювати з ним за допомогою графічних оболонок, інтерфейсів з різноманітними кнопками та написами. Але «голий» SSH —  це текстові команди, які вводяться в чорне поле консолі. 

За допомогою SSH можна все: створювати і видаляти папки, файли та архіви, моніторити стан серверу, дивитися історію команд та дізнаватися, скільки місця залишилося на жорсткому диску, зберігати та імпортувати бази даних і багато іншого. 

Адміністратори та просунуті клієнти часто вибирають безпосереднє керування по SSH, адже цей спосіб дає більше свободи дій. 

Але процес віддаленого підключення іноді викликає складнощі у користувачів, тому ми створили новий та зручний інструмент Web SSH у панелі керування віртуальним хостингом. Він дозволяє потрапляти в консоль за допомогою всього лише однієї кнопки. Активувати послугу ви можете у своїй панелі керування, скориставшись інструкцією.

SSH — це базова технологія, яка працює на всіх з’єднаннях між клієнтом та його хостингом. Якщо ви вже вмієте нею користуватися або вивчаєте мову протоколу, опція Web SSH допоможе зробити процес підключення максимально простим і зосередитися на роботі з командами.