CityHost.UA
Допомога і підтримка

Оновлення Cityhost

new

Незважаючи на повномасштабну війну в країні Cityhost не тільки утримує позиції у першій п’ятірці лідерів галузі, а і продовжує активно розвиватися. Ми здійснили ряд технічних оновлень, розширили спектр послуг та просуваємо бізнес на західну аудиторію. За останній час зроблено багато, і ми хочемо поділитися з вами всіма нашими досягненнями. 

Додано новий сервер NS (ns2.controlpanel.host). Всі вже існуючі домени тепер мають три прописані NS замість двох, а для нових чи перенесених адрес одразу прописується три NS. Це підвищує відмовостійкість доменів та робить їхню роботу більш надійною і стабільною.

Впроваджено IPv6 — сучасну версію IP-протоколу. Всім сайтам, доданим на наших DNS, присвоєно додаткову адресу IPv6, яка дублює IPv4. Всі існуючі клієнти стали автоматично доступні по двох протоколах, а нові вже «паркуються» на IPv6. 

Підключили зручну оплату від Монобанк. Додався ще один платіжний шлюз — через мерчант Монобанку. До речі, цей способ має одну з найменших комісій серед наявних варіантів — 1%. Тепер ви можете оплатити послуги чотирма способами: 

  • Квитанція з нашими реквізитами;
  • Додаток Приват24;
  • Картами Visa та MasterCard за допомогою LIQPAY;
  • Платіжний канал MONO. 

Додана підтримка розпаковки кириличних архівів у файловому менеджері. 

Додали можливість створити записи srv та alias. На DNS з’явилися два нових типи записів — тепер ви можете створити додаткові ресурсні DNS-записи srv та alias.

Додався рядок пошуку в панелі керування по всіх розділах: хостинг, DNS, домени, VDS, виділені сервери, розділ оплати. 

Для віртуальних серверів додано нову версію операційної системи Ubuntu-22 (раніше були доступні Ubuntu 18-20). Якщо ви бажаєте оновити свій існуючий сервер до Ubuntu 22, це можна зробити через термінал командою do-release-upgrade (перед виконанням впевніться, що всі пакети вашого сервера сумісні з новою версію).

Оптимізовано процес оформлення дзеркальних доменів. Для деяких українських доменних зон існує два варіанта написання — російськомовний та україномовний (наприклад, kharkov.ua та kharkiv.ua). Такі домени є дзеркальними і закріплюються за одним власником — оформити другий домен може тільки клієнт, який оформив перший (незалежно від порядку оформлення). Ми створили для вас інструкцію з оформлення та спростили логіку замовлення в панелі керування.   

Оновлення в SSH:

  • Додана можливість взаємодіяти зі створеним архівом резервної копії сайту через SSH.
  • Підвищено зручність роботи з mysql в режимі cli, тепер дозволено підключатись до localhost без явного вказування hostname.
  • Здійснені виправлення в логіці роботи pdo_mysql під час підключення до localhost.

Для задачника Cron додано можливість обирати версію PHP, від якої буде запущено завдання та внесено покращення в логіку роботи.

Крім того, ми готуємося виходити на ринки Європи. Вже маємо англійську версію для панелі керування, і скоро презентуємо версію сайту польською мовою.

Це основні покращення та оновлення в нашій роботі. Насправді ж ми кожного дня працюємо над тим, щоб сервіс ставав ще більш простий та надійний, допрацьовуємо панель керування, написану нашими програмістами, і шукаємо можливості зробити співпрацю максимально комфортною для клієнтів.