CityHost.UA
Допомога і підтримка

Березневе оновлення 2023

new

 

 

Пошук інструкцій з розділу FAQ в панелі керування

Одне з найважливіших і найзручніших оновлень — додавання до панелі керування рядку пошуку інформації по розділу FAQ. Там зібрано понад 300 інструкцій з налаштування та користування послугами, викладені відповіді на найрозповсюдженіші запитання клієнтів. Тепер ви можете знаходити інструкції безпосередньо в панелі, просто ввівши ключове слово у пошуковий рядок. Ба більше, система запропонує готові відповіді залежно від розділу, в якому ви перебуваєте.

Ми детально описали як користуватися пошуком та зняли про це відео. Почитати та подивитися можна за посиланням

Продовжувати послуги тепер ще простіше

На нашому сайті є можливість швидко продовжити послугу, не авторизуючись в обліковому записі. 

Уявімо, що вам потрібно оплатити домен, але ви не пам’ятаєте пароль до акаунту або не маєте до нього доступу. Достатньо клікнути на розділ «Продовження послуг», ввести доменне ім’я, і система миттєво сформує рахунок. Так само можна сплатити й інші послуги, ввівши логін хостингу, IP-адресу чи назву виділеного сервера.

Якщо у вашому акаунті є кілька пов’язаних послуг, можна оплатити всі разом, ввівши дані тільки про одну з них. 

Кнопка  для продовження послуг знаходиться в головному меню на десктопній та мобільній версії сайту. 

 

Сертифікат на домен тепер в PDF-форматі

Пропонуємо оформити електронний PDF-сертифікат на домен, який підтвердить право власності. Цей документ може бути необхідним для підключення до сайту платіжних систем, отримання фінансування для бізнесу тощо. 

Після заповнення заявки сертифікат надійде на реєстраційну пошту не більше ніж за добу. Він завірений печаткою нашої компанії, містить інформацію про власника домену та строк його реєстрації. В разі потреби PDF-сертифікат можна самостійно роздрукувати та надати на вимогу вашим контрагентам.

Читайте докладніше, як отримати сертифікат на домен.

Програмні оновлення

Наші програмісти та системні інженери працюють щодня над покращенням функціоналу панелі керування. Можна говорити про десятки невеликих оновлень, але згадаємо тут про основні.

Оновлено застосунок git до останньої версії

Консольну утиліту git оновлено до останньої актуальної версії на всіх серверах віртуального хостингу. До поточного оновлення користувачам була доступна версія 1.8.3.1.

Одними з головних оновлень є поліпшення швидкості та безпеки роботи Git. Наприклад, у новій версії усунені деякі вразливості, які можуть бути використані для атак на систему.

Ще однією важливою функцією є покращена підтримка віддалених репозиторіїв, зокрема збільшена стабільність підключення до віддалених серверів.

Додано нову версію PHP 8.2

На всіх серверах віртуального хостингу додано PHP 8.2. Нова версія PHP доступна для використання на сайтах, ssh-консолі та в крон-завданнях.

Одним з основних поліпшень PHP 8.2 є покращення продуктивності та швидкодії виконання коду. Версія містить новий оптимізатор JIT (Just-In-Time), який дозволяє прискорити виконання складних програм на 20-30%.

Читайте інструкцію як змінити версію php для сайту.

Підтримка ionCube Loader для PHP 8.1

Додана підтримка розширення ionCube Loader для сайтів, які використовують PHP 8.1.

Це розширення допомагає захистити PHP-код від несанкціонованого використання. Воно працює із зашифрованим кодом, що забезпечує збереження ваших авторських прав і захищає ваші розробки від піратства.

Читайте інструкцію, як увімкнути ionCube Loader.

Підтримка формату AVIF в GD

В перелік доступних типів файлів розширення GD додано підтримку зображень з типом файлу AVIF для php 8.1. 

AVIF — це формат, який використовується для зберігання зображень з високою якістю при малому розмірі файлу. Він базується на технології стиснення зображень AV1. Це означає, що зображення в форматі AVIF займатимуть менше місця на вашому комп’ютері або сервері, що дозволяє зменшити час завантаження сторінок.

Розвиваємо технічну інфраструктуру в Європі

Cityhost.ua розширює свою присутність в Європі через побудову там технічної інфраструктури компанії. За останній місяць запущено в роботу три нових сервери в дата-центрі Serverius Дронтен (Нідерланди). Замовити віртуальні сервери на свіженьких машинах можна за посиланням.

Також ми оформили додаткову мережу ІР/24 — 256 нових ІР-адрес вже заведені в Нідерландський дата-центр.