CityHost.UA
Допомога і підтримка

Google в 70% випадків переписує Description

 2324
05.10.2020
article

Для правильного просування сайту потрібно якісно заповнити мета-тег Description. Завдяки короткому опису з ключовими словами пошуковик ранжує веб-платформи: правильна оптимізація дозволяє домогтися збільшення кількості відвідувань. За результатом дослідження як на десктопах, так і мобільних гаджетах, Google вносить зміни в 70% мета-тегів. При цьому відсоток змін в мобільних пристроях вище ніж десктопних.

Висновки, до яких прийшли дослідники компанії Portent

На думку експертів, коригування стосуються позицій з четвертої по шосту, вони потрібні для підвищення релевантності. Програма змінює description для збільшення обсягу пошуку: при зростанні обсягу, частота внесених змін помітно скорочується. Такий підхід обумовлений специфікою SEO оптимізації: необхідно орієнтуватися на ключові слова, які мають більшу кількість запитів в місяць.

Важливим аспектом є кількість символів і наявність дати. Як правило власники сайтів використовують від 156 до 165 символів. При переписуванні мета-тега програма використовує до 167. Для мобільних пристроїв кількість символів скорочується.

Поради фахівцям

Для успішного створення сніппета SEO-менеджеру потрібно вибирати оптимальну кількість символів: не менше 150 і не більше 160 для десктопних пристроїв і 138-148 для мобільних. Вся потрібна інформація повинна бути в першій сотні символів. Написання Description - вкрай важливий момент. Рекомендується використання перевірених ключових слів, які були популярні останнім часом.

Хочемо звернути увагу на момент, озвучений в іншому дослідженні. Раніше було з'ясовано, що неякісний дешевий хостинг може зробити негативний вплив на сайт з якісним діскріпшеном.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах і додавайтеся в наш Telegram канал. Нагадаємо, що купити хостинг України ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎️ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: