CityHost.UA
Допомога і підтримка

Пошукова система Google деіндексування сторінки?

 2183
13.05.2020
article

Сайти, які недоступні терміном, в кілька днів, будуть схильні до деіндексаціі URL пошуковою системою Google. Таку інформацію надав співробітник компанії Google Джон Мюллер. Це була відповідь на запитання одного з вебмайстрів в соціальній мережі Twitter.

Питання Мюллеру було поставлено таким чином: «Який час сайт повинен не працювати і бути недоступним для користувачів, щоб це зробило негативний вплив на ранжування?»

Відповідь на це питання було наступним: «Деіндексація URL може початися вже через два дні, після того, як сайт перестав працювати. Все залежить від того, яким чином це відбувається. Але, незважаючи на це, все можна швидко повернути назад, якщо робота сайту відновиться ».

Читайте також: Як змінюється цінність зовнішніх посилань.

Слід зазначити, що в лютому 2020 року представники пошукової системи Google розповіли, що сторінки можуть випадати з індексу через код відповіді сервера 429/503. Все це негативно позначиться на подальшій роботі веб-сайту.

Як зазначає Google, код стану 503 розрахований на використання тільки протягом декількох годин. Його категорично заборонено використовувати протягом декількох днів або тижнями. Все це може негативно вплинути на ранжування. Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити український хостинг ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: