CityHost.UA
Допомога і підтримка

Чому сайти повільно просідають в позиціях

 2482
21.05.2020
article

Багато веб-майстрів стикаються з такою проблемою - сайт втрачає свої позиції в пошуковій видачі. Цьому є пояснення. Співробітник пошукової системи Google Джон Мюллер розповів про це одному з фахівців у соціальній мережі Twitter. Він розповідає, що у випадку, коли сайт отримує все менше і менше трафіку, однією з головних причин є значне зниження релевантності веб-ресурсу.

Таким чином, якщо прислухатися до думки Мюллера, можна зробити наступні висновки:

  • Сайт втрачає свою релевантність буде також втрачати відвідувачів.
  • Трафік стане значно менше, ресурс знизиться в пошуковій видачі.

Читайте також: Disavow Links Tool не був пов'язаний з негативним SEO.

Джон Мюллер цього додав, що така проблема зі зниженням релевантності та втратою позиції може бути пов'язана з декількома причинами. Іноді причиною є неякісний контент, негативний вплив може надати і дизайн, а також функціональність і інші речі. Така проблема завжди пов'язана з декількома фактора і однозначної відповіді на це питання немає.

Слід зазначити, що представник пошукової системи вже відповідав на подібне питання в лютому. Тоді він пояснив цю проблему тим, що на зниження позиції може впливати відразу кілька факторів. Серед цих чинників він виділив зміни в роботі алгоритму, зміни в пошуковому поведінці, а також зміни в екосистемі.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити український хостинг ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: