CityHost.UA
Допомога і підтримка

Google вирішив посилити боротьбу зі спамом в Chrome Web Store

 2490
18.05.2020
article

В магазині розширень Chrome Web Store розробники повідомили про зміну правил. Нові поновлення мають на увазі скорочення спаму в сервісі від Google. Всі необхідні зміни будуть внесені в розширення розробниками найближчим часом. Нові правила почнуть діяти з 27 серпня 2020 року.

Нові правила включають в себе шість основних заборон:

  • Розробникам не можна буде розміщувати відразу кілька дозволів, які мають схожий функціонал.
  • Не можна розміщувати занадто багато інформації і вносити некоректні метадані. Також розробникам слід відмовитися від довгих імен та занадто довгих описів.
  • Розробникам заборонять проводити різного роду маніпуляції, які могли б просунути розширення. Це відноситься до накрутці рейтингу, покупним відгуками, накрутке кількості завантажень.
  • Неприпустимо розміщення розширень, які призначені для запуску будь-яких додатків або веб-сторінок.
  • Забороняється розміщувати розширення, які шлють величезна кількість повідомлень або відправляють дані користувачів. Такі розширення будуть відразу ж блокуватися.

Читайте також: Як змінюється цінність зовнішніх посилань.

Google також заборонила всі розширення, які відправляють користувачам повідомлення, і не мають можливості скасувати відправку або вибрати конкретних користувачів. Представники компанії Google офіційно розмістили дані про ці зміни. Також з'явився і FAQ для всіх цих оновлень. Таким чином вдасться значно скоротити спам в сервісі і залишити тільки корисні розширення для користувачів. Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити український хостинг ви можете у хостинг-компанії CityHost.
Подробнее: Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити український хостинг ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: