CityHost.UA
Допомога і підтримка

Disavow Links Tool не був пов'язаний з негативним SEO

 2076
20.05.2020
article

Джон Мюллер співробітник пошукової системи Google повідомив на своїй офіційній сторінці Twitter про те, що запуск Disavow Links Tool не був пов'язаний з негативним SEO. У соціальній мережі Твіттер на коментар одного з вебмайстрів Мюллер відповів наступним чином.

Інструмент відхилення посилань використовується системою не через те щоб боротися з негативним SEO. Мюллер заявив, що не може навіть пригадати таку ситуацію, в якій сайту треба було б відхиляти посилання.

Читайте також: Google вирішив посилити боротьбу зі спамом в Chrome Web Store.

У 2012 році був запущений Disavow Links Tool інструмент призначався для відхилення посилань. Як повідомляли представники компанії Google, цей інструмент був розроблений спеціально для веб-майстрів, коли необхідно було очищати посилальні профілі, якщо в момент створення лінків були допущені помилки. Також інструмент міг допомогти почистити посилальні профілі в тому випадку, якщо для просування сайту було залучено недобросовісні SEO фахівці.

Співробітники Google також відзначають, що не потрібно переживати за подібного роду атаки. Алгоритм роботи системи налаштований таким чином, що запобігає негативному впливу на веб ресурси.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити український хостинг ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: