CityHost.UA
Допомога і підтримка

Огляд сервісу work-zilla.com

 4344
10.12.2019
article

Work Zilla – популярна біржа фріланса, з якою приємно працювати. Тут завжди можна знайти досвідчених віддалених співробітників для виконання будь-яких завдань. Наприклад, для оптимізації сайту. Заодно вдасться заощадити і час, і гроші, оскільки фрілансери просять менше, плюс не буде додаткових витрат на оренду офісу і т.п. А працювати з Work Zilla дуже просто. Особливо, якщо слідувати описаній нижче інструкції.

Реєстрація та розміщення замовлення в Workzilla

Для роботи з біржею потрібно перейти за адресою work-zilla.com. Розмістити перше замовлення можна без реєстрації (її попросять пройти пізніше). Для цього слід виконати прості дії:

  • Натисніть на кнопку «Дати завдання» на головній сторінці.
  • Виберіть відповідну категорію (тексти, дизайн, допомога по сайту).
  • Заповніть «Опис завдання», вказавши всі нюанси для майбутнього виконавця.
  • Пройдіть реєстрацію, заповнивши стандартні поля (ім'я, пароль, e-mail). Після успішної реєстрації з'явиться повідомлення, що завдання розміщено. Але щоб його побачили фрілансери, необхідно перейти на пошту і підтвердити вказаний e-mail по посиланню. Хоча якщо ви зайшли в особистий аккаунт – даний етап буде пропущено.

Потім біржа Work Zilla запропонує уточнити деталі проекту. Наприклад, можна прикріпити додаткові файли, вказати доменне ім'я сайту, який потрібно просувати, точну ціну і час виконання замовлення. Щоб продовжити роботу з сервісом, треба натиснути кнопку «Розмістити».

Наступний крок – антиспам-перевірка. Воркзілла попросить вказати номер телефону для отримання SMS, а потім – ввести код перевірки. Після виконання даної дії з'явиться повідомлення, що замовлення опубліковане на біржі, і скоро почнуть надходити заявки від фрілансерів. Додатково сервіс нагадає, що спілкуватися з обраним виконавцем можна лише після поповнення рахунку на сайті.

До речі, біржа фрілансу Work Zilla дозволяє шукати кандидатів тільки для виконання разової роботи. Якщо опублікувати заявку про пошук фрілансера на постійній основі – вона не пройде модерацію. Для подібних цілей на біржі є окремий платний розділ «Вакансії».

Дізнайтеся також: Як створити сайт за допомогою безкоштовного конструктора сайтів.

Робота з виконавцями на Workzilla

Подивитися статус розміщеного замовлення можна в особистому кабінеті Workzilla. Там показується кількість переглядів і відмов. Так як Воркзілла відкрита для всіх фрілансерів біржа, то вибір виконавця вона бере на себе.

Сервіс автоматично відбирає 3 кращих кандидатів серед усіх, хто відгукнувся на замовлення. І тим самим не допускає ситуацій, щоб роботу отримали недосвідчені новачки, які залишать негативне враження про біржу. Замовник бачить 3 кращих кандидатів і вибирає остаточного виконавця вже серед них.

Одного з фрілансерів можна вибрати не наосліп. Сервіс дозволяє уважно вивчити його профіль, подивитися рейтинг і перелік виконаних раніше замовлень, ознайомитися з відгуками людей, які працювали з даними виконавцем.

Важливо: Якщо у вас великий проект, рекомендуємо замовити надійний VPS сервер і забезпечити стабільну роботу сайту.

Після вибору кандидата є можливість обговорити з ним деталі майбутньої роботи. І якщо все влаштовує – остаточно затвердити його виконавцем. Зазначена в заявці сума буде заморожена, а виконавець отримає повідомлення, що тепер можна приступати до роботи.

У процесі виконання замовлення буде доступним чат для обговорення будь-яких деталей. Адже під час роботи часто з'являються певні питання або незрозумілі нюанси, які потрібно уточнити. Після виконання замовлення фрілансер відправляє завдання на перевірку, і замовник отримує відповідне сповіщення.
Якщо робота виконана відмінно – залишиться натиснути кнопку «Прийняти замовлення», поставити оцінку і написати відгук. Заморожена раніше сума надійде на рахунок фрілансера, а сам проект переміститься в розділ «Історія».

Якщо до виконаної роботи будуть претензії – її можна повернути на доопрацювання, вказавши спірні моменти. Якщо фрілансер з якихось причин відмовиться вносити правки – можна скористатися функцією «Взаємовідказ», щоб припинити співпрацю. А якщо назріє серйозний конфлікт, тоді доведеться звернутися до Арбітражу. Він і вирішить, хто правий в цій ситуації.

Підсумки

Тепер ви знаєте, як працювати з біржею фрілансу Work Zilla. Як бачите, все дуже просто. Необхідно лише пройти реєстрацію, розмістити замовлення і вибрати підходящого виконавця. І все це можна зробити за лічені хвилини.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах та додавайтеся в наш Telegram канал. Нагадаємо, що хостинг-компанія CityHost надає послуги недорогого хостингу для сайтів будь-якої складності. З технічних питань звертайтесь за допомогою онлайн чата або по телефону ☎️ 0 800 219 220.
Подробнее: Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах та додавайтеся в наш Telegram канал. Нагадаємо, що хостинг-компанія CityHost надає послуги недорогого хостингу для сайтів будь-якої складності. З технічних питань звертайтесь за допомогою онлайн чата або по телефону ☎️ 0 800 219 220.

 


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: