CityHost.UA
Допомога і підтримка

Як дізнатися шаблон WordPress

 4536
25.09.2020
article

Успіх бізнес-підприємства залежить від багатьох факторів одним з яких є зовнішній вигляд сайту: його привабливість, комфортність використання та оригінальність. Створюючи свій унікальний продукт, власники використовують певну форму-шаблон. Їх неймовірна кількість. У статті ми поговоримо про розпізнання шаблонів WordPress, що використовується в інтернеті. Існує два способи: автоматичний і ручний.

Шаблон - це файли, які відповідають за зовнішній вигляд платформи і знаходяться разом з плагінами автономно від основного коду. Він відповідає за дизайн і дає власнику можливість створити свій унікальний зовнішній вигляд сайту. Будь-яка помилка в програмі дає розмите зображення на екрані. Тому правильно підібраний макет так важливий. Краще використовувати вже перевірені варіанти.

Читайте також: Як видалити непотрібні плагіни і шаблони WordPress.

Тут ви отримаєте інструменти для визначення коректної адреси шаблону. Це не проста цікавість, а бажання отримати побачений якісний продукт. Припустимо, що вас "зачепив" дизайн веб-платформи, як пояснити розробнику коректно і дохідливо про ваші очікування від сайту. Емоційний опис картинки однозначно не допоможе. Потрібні чіткі параметри. Так як дізнатися тему WordPress? Читайте нашу статтю про те, як перевірити яка тема wordpress на сайті, за допомогою коду або спеціальних генераторів і про методи визначення шаблону через стилі або за допомогою програм.

Як дізнатися тему сайту WordPress

Переглянути код просто. Треба зайти в wp-content / themes / назва теми / style.css? Ver = і занести номер версії.

Як правило ім'я версії з'ясувати не складно: потрібно скопіювати адресу посилання за допомогою підключення до style.scc. Потім його потрібно вставити в пошуковий рядок і натиснути Enter. На екрані з'явитися повна внутрішня інформація. Перший рядок буде містити назву теми.

Зверніть увагу, що нижче після авторства може бути прописаний рядок Template, значить, що використовується дочірні ім'я теми і дізнатися яка тема WordPress. Воно буде відображено не в першому рядку Them Name, а біля цієї назви.

Але якщо у вас не вийшло скористатися цим способом, ми розповімо як дізнатися який шаблон стоїть на сайті Wordpress іншим чином.

Інтернет у допомогу

Перш ніж звернутися до теми автоматичного пошуку теми, відзначимо, що при будь-якій перевірці потрібно чистити кеш-файли. Вони засмічують зміст і не дають виявити нові версії. Їх можна прибрати прямо в плагіні через перезавантаження або очищення сховища. Багато хто віддає перевагу користуванню ручною функцією. Для цього потрібно зайти в wp-content> cache, де і зберігаються всі версії.

За допомогою правої кнопки миші і кнопки видалити позбавляємося від обраних непотрібних файлів. До речі в плагіні можна видалити автоматичне створення кеш-файлів.

Читайте також: Як видалити непотрібні плагіни і шаблони WordPress.

Але найшвидший і ефективний спосіб привести браузер в порядок - комбінація ctrl + F5. За допомогою неї можна очистити тільки активну сторінку. При необхідності історію можна почистити через вбудовану в будь-якому браузері опцію (три вертикальні крапки у верхньому лівому куті), за допомогою функції "видалити дані".

Способи автоматичного розпізнання теми.

Щоб використовувати нижче наведені приклади, потрібно просто вбити в будь-який з пошукових систем інтернету один з чотирьох інструментів. Пропонуємо познайомитися докладніше.

Є альтернативні способи як автоматично дізнатися яка тема на WordPress:

  • Один з додатків розроблено на основі найсучасніших алгоритмів і адаптовано для російськомовного ринку. За допомогою команди WP detect починаємо перевірку. У відповідному вікні вводимо адресу сайту і натискаємо запуск, який займе декілька хвилин. Зате в результаті випадає не тільки інформацію про те, яка тема WordPress на сайті. Пошуковик видасть плагіни. Пошуковик видає не всі плагіни, але цього достатньо в нашому випадку. Для кращого розуміння, зверніться до відео-інструкції.
  • ItsWP швидший спосіб пошуку імені теми. У лічені секунди програма видає інформацію в першому ж рядку на екрані.
  • Третій спосіб того, як дізнатися що сайт на Wordpress - wpthemedetector. Він миттєво видає назву теми за допомогою адреси сайту. Потрібно тільки розмістити його в пошуковому рядку.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити недорогий хостинг для сайту, а також зареєструвати домен org, ви можете у хостинг-компанії CityHost в два кліка.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: