CityHost.UA
Допомога і підтримка

Як правильно вибрати веб-студію

 2713
21.09.2020
article

Останнім часом створення власного сайту стало обов'язковим кроком у розвитку кожної компанії. Якщо раніше замовити сайт у веб студії вважалося радше даниною моді чи примхою, то зараз для будь-якої компанії сайт - це невід'ємна частина її іміджу, а часто необхідний інструмент ведення бізнесу.

Підвищення попиту на послуги зі створення сайту спричинило за собою збільшення кількості виконавців, які пропонують подібні послуги. Ще кілька років тому існувала маса професійних веб-майстрів, які поодинці бралися за замовлення зі створення сайту. На даний момент часу, в зв'язку з підвищенням вимог до проектів, ускладнень технологічних нововведень і розвитком Інтернету як автономної бізнес-індустрії, над створенням сайту вже працює ціла команда фахівців - Веб студія.

Web студія як виконавець, набагато краще, ніж дизайнер-одинак. Студія веб дизайну як правило, являє собою цілий набір професіоналів різної спрямованості - це і дизайнери, і програмісти, і верстальники, і копірайтери, і маркетологи. Команда має перевагою над фрілансером, який при всіх своїх перевагах і рівню професіоналізму не може володіти стількома навичками.

Читайте також: Як видалити непотрібні плагіни і шаблони WordPress.

При такому розмаїтті вибору студій дизайну дуже легко зробити неправильний вибір і найняти непрофесіоналів. Як і в будь-якому іншому виді послуг на ринку праці, при збільшенні попиту на певні послуги тут же з'являється маса бажаючих, які, не володіючи достатніми знаннями і досвідом, подають себе як професіоналів в даній області. Визначити професійний рівень веб дизайн студії можна, переглянувши її портфоліо і відгуки попередніх клієнтів. Хороша дизайн студія обов'язково повинна надавати замовникам приклади своїх робіт для оцінки якості послуг.

Це повинні бути діючі проекти. Наявність відгуків попередніх клієнтів і термін діяльності веб дизайн студії також допоможуть у визначенні ступеня довіри до неї. Індивідуальний підхід до кожного клієнта, як один з основних показників професійного рівня веб студії. Для отримання ефективного сайту необхідно, щоб він створювався саме під даного замовника. З цією метою проводиться маркетингове дослідження, на підставі результатів якого розробляється концепція сайту. Орієнтація Web-дизайн студії на інтереси клієнта - запорука успішності майбутнього проекту.

веб-студия

Якісний дизайн - необхідна складова ефективного сайту

Професійні веб студії приділяють велику увагу розробці дизайну сайту. Пройшли ті часи, коли при створенні сайту головним моментом була оптимізація його під пошукові системи за допомогою максимальної кількості використовуваних ключових слів. Зараз особлива увага приділяється дизайну сайту. Орієнтація на відвідувача, а не на роботів пошукових машин - основна складова якісного проекту.

Дизайн сайту розробляється на основі результатів численних досліджень. Перед початком робіт над дизайном, фахівці web студії проводять кілька досліджень.

Аналізуються конкурентні сайти, виділяються плюси і мінуси кожного з них. З'ясовуються очікування і потреби майбутніх відвідувачів. І тільки потім, на підставі отриманих результатів, веб студія починає розробку дизайну сайту.

Над дизайном працюють фахівці різних областей. Для створення якісного дизайну сайту потрібні навички не тільки художника, а й інших професіоналів. У завдання дизайнера входить підібрати кольори, форми і загальний характер макета. Маркетолог визначить основні моменти, які потрібно врахувати або не допустити в дизайні. Копірайтер повинен написати ефектний текст. Спеціаліст з юзабіліті - зробить сайт зручним та зрозумілим для відвідувачів.

Читайте також: Як видалити непотрібні плагіни і шаблони WordPress.

Показники ефективності сайту. Крім дизайну сайту на ефективність його подальшого існування впливають також правильно складені тексти. Замовляти сайт у web студії вигідно ще тим, що написанням статей буде займатися її штатний копірайтер. Що дуже позитивно позначиться на якості тексту, так як, працюючи в одній команді з іншими фахівцями, копірайтер чітко розумітиме поставлені перед ним завдання.

Можливість самостійного управління сайтом працівниками компанії-замовника також є одним з умов його ефективності. Уже в процесі життя готового сайту в Інтернеті, завжди є необхідність оновлення інформації на ньому і додавання новин і статей. Сучасна web студія використовує систему управління сайтом, яка передбачає можливість самостійної роботи з сайтом співробітниками замовника, ці зміни будуть проводитися максимально швидко і оперативно.

Для кожного сайту існують свої специфічні моменти, що впливають на його ефективність. Професійна web студія допоможе визначити для кожного конкретного проекту необхідні нюанси, які потрібно враховувати при його розробці для досягнення максимального результату.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити недорогий хостинг для сайту, а також зареєструвати домен org, ви можете у хостинг-компанії CityHost в два кліка.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: