CityHost.UA
Допомога і підтримка

Як прибрати напис "сайт працює на wordpress"

 3520
25.09.2020
article

Для створення своєї веб платформи багато хто використовує зручний і доступний Wordpress. Інструмент доступний навіть новачкам, зрозуміла панель, зручні кнопки. Є один мінус, деякі теми містять внизу екрану напис про те, що сайт працює на цій платформі. В принципі нічого критичного, але багатьох такий напис дратує, не кажучи вже про те, що в очах клієнта ви будете виглядати непрофесійно.

Проблема виникає при використанні безкоштовних доступних тем. В багатьох з них ымплементованы посилання, як корисні так і шкідливі, що переадресовують на непотрібний контент. У статті ми розглянемо як прибрати або змінити напис «сайт працює на wordpress». Перед початком роботи переконайтеся, що у вас є доступ до адміністративної панелі.

Використовуємо плагіни

У вас немає часу, можливості шукати і виправляти коди, або у вас просто не вистачає кваліфікації, скачайте собі "Remove Powered by WordPress". За великим рахунком він створений з однією опцією, яка відповість на ваше запитання як прибрати напис сайт працює на wordpress. До речі він знаходиться на адміністративній панелі.

Для прикладу візьмемо популярну тему Twenty Seventeen. У зовнішньому вигляді скористайтеся настройками. В сторінці, яка відкриється, потрібно вибрати тему. Внизу ви побачите напис: proudly powered by wordpress, як прибрати розповімо нижче.

У вас повинен з'явитися check box. За допомогою галочки видаліть напис. Переконайтеся, що напис зник. Якщо все в порядку, натисніть опцію публікації сайту.

У тому випадку, коли checkbox не з’являється, потрібно звернутися до теми. У деяких випадках опція виведена в окремий блок під назвою Theme options. Потрібно натиснути на цей розділ, тоді у вас відкриється плагін, завдання якого видалити напис автоматично, без зайвих рухів з вашого боку.

Читайте також: Як видалити непотрібні плагіни і шаблони WordPress.

Такий плагін призначений для абсолютно всіх шаблонів Twenty:

  • сімнадцять
  • одинадцять
  • шістнадцять
  • чотирнадцять
  • дванадцять
  • п'ятнадцять
  • дев'ятнадцять
  • може вирішити проблему деяких шаблонів Themegrill
  • прибирає написи у шаблонів Bulk і для інтернет магазинів.

Прибираємо напис повністю з коду CSS

Прихильникам мінімалізму радимо використовувати метод CSS. Цей розділ відповість на питання: напис "ще один сайт на wordpress" як прибрати?

Метод дозволяє очистити тільки візуалізацію тексту, всередині коду він так і залишиться. Потрібно зайти в запис, за допомогою правої кнопки вибрати перегляд коду. Відкриється діалогове вікно. У ньому потрібно вибрати опцію клас. Нам потрібно запам'ятати або зберегти назву класу.

На адміністративної панелі потрібно вибрати Зовнішній вигляд. Заходимо в редактор. Програма видасть список файлів, нам потрібно знайти записану назву. У самому низу вставляємо код display none після нашого назви. Після перевірки коректності внесення змін, натискаємо оновити. Тепер потрібно повернутися на сайт і переконуємося, що напису більше немає. Якщо напис не зник, значить помилка в коді. Треба зробити все дії знову.

Важливо знати, що оновлення інформації краще робити за допомогою комбінації клавіш Ctrl + F5. Це допоможе вам уберегти себе від кешованих файлів. Як ми сказали, при використанні такого способу, всередині посилання залишається. Щоб зрозуміти як прибрати "сайт на wordpress", треба пройти по інструкції нижче.

Повне очищення шаблону

Цей метод вимагає певної підготовки. Для завершення "чистки" потрібно знайти саме той файл, який відповідає за текст внизу. Як правило це footer.php, але можуть бути варіанти.

Вище було описано, як називається визначити ім'я файлу, що підлягає видаленню. Тепер шукаємо назву в footer. Інформацію треба перевіряти в розділі "підвал". Тут потрібно знайти div і видалити всю інформацію, пов'язану з ним.

Потрібно уважно перевірити, чи все ви видалили. Якщо всі дії були зроблені коректно, всі непотрібні написи повинні зникнути як зі стаціонарного комп'ютера, так і з мобільного гаджета.

Читайте також: Як видалити непотрібні плагіни і шаблони WordPress.

Для повної впевненості в правильному корегуванні, використовуйте FTP з'єднання. Розробники створили відео для користувачів. Його можна подивитися тут. Нижче наведено список кроків, які необхідно обов'язково зробити, щоб результат відповідав очікуванням.

Отже, ви повинні:

  • визначити назву класу і зберегти її.
  • знайти потрібний файл у випадаючому списку.
  • прибрати всю інформацію, пов'язану з цим файлом.
  • зберегти зміни.
  • переконатися, що результат досягнутий.

Тепер завдяки цій статті, ви знаєте як прибрати напис сайт працює на wordpress. Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити недорогий хостинг для сайту, а також зареєструвати домен org, ви можете у хостинг-компанії CityHost в два кліка.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: