CityHost.UA
Допомога і підтримка

Цікава вам реклама буде на стартовій сторінці Chrome

 1851
28.10.2020
article

Google почав тестування нової опції в браузері. На підставі пошукових уподобань користувачів на стартову сторінку виводитимуться відповідні торгові оголошення. Таким чином реклама тепер націлена на конкретного покупця, що підвищить її ефективність. Перевірити функцію можуть користувачі Canary - експериментальної версії Chrome.

Однак нововедення викликало ряд негативних реакцій. Виникає відчуття, що Google намагається перетворити стартову сторінку в суцільний рекламний блок. Представник Корпорації заперечив, наголосивши, що це буде безкоштовний лист товарів. До реклами дана опція не має відношення.

Читайте також: Що таке воронка продажів.

На підставі аналізу історії відвідувань сайтів система запропонує користувачеві тільки актуальні оголошення. Розробники акцентують увагу на тому, що їх завданням є полегшення долі користувача. Поки опція на етапі тестування, веб-майстри просять залишати свої коментарі про корисність і необхідність таких змін.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг України або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: