CityHost.UA
Допомога і підтримка

Google про право на контент

 2025
26.10.2020
article

Право на власність - серйозний аспект бізнес відносин, Існує думка, що контент, проіндексований пошукачем вперше на одному з сайтів, автоматично робить власника платформи власником матеріалу. Повторні публікації матеріалу будуть вважатися переписом. Чи це правда?

Ситуацію прояснив беззмінний експерт Джон Мюллер. В процесі пошуку використовуються канонічні теги, але спритні умільці можуть вкрасти ваш контент і розмістити його на іншій платформі, до процесу індексації. Але цього не варто боятися.

Читайте також: Що таке воронка продажів.

Було відзначено, що парсери можуть скористатися текстом в двох випадках: веб-платформа оштрафована або має технічні проблеми. Немає потреби вдаватися до додаткових засобів захисту. Превентивні заходи по частковій публікації матеріалу зайві.

Google враховує все вищесказане і перевіряє належність сайту власнику іншими ресурсами. Наприклад канонічні теги, які повинні бути підтримані вашими партнерами по синдикації. Так що причин для занепокоєння не багато: перевіряйте сайт, щоб уникнути технічних збоїв і не допускайте ситуацій, що ведуть до штрафів і блокувань.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг України або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: