CityHost.UA
Допомога і підтримка

Новий розділ для пропозицій про допомогу і запитів запущений в Facebook

 3044
29.05.2020
article

У соціальної мережі Facebook хороші новини для жителів СНД. Вона заявила про запуск нового розділу, через який можна розмістити запит про допомогу або запропонувати її тим, у кого виникли труднощі на тлі пандемії коронавируса.

Розділ допомоги в Фейсбук

Щоб потрапити в новий розділ, потрібно перейти в Центр інформації про COVID-19 або клікнути по посиланню.

В даному розділі користувачі можуть:
  • Запропонувати допомогу. Учасник спільноти може відреагувати на пости або створити нову публікацію, де він вкаже, в чому полягає його допомогу, як приватної особи або представника сторінки в соцесті.
  • Подати запит про допомогу - подивитися пости, з метою зрозуміти, чи буде запропонована допомога, необхідна користувачеві. Якщо варіанти відсутні, можна зробити репост публікації, як від приватної особи або від представника сторінки і оповістити інших про те, яку підтримку необхідно надати.

У Facebook прокоментували, що вони вперше впроваджують функцію такого формату в умовах всесвітньої пандемії. Нагадаємо, що перший розділ для допомоги людям, які постраждали від стихійних лих, FB запустив 4 роки тому. Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг і домен ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: