CityHost.UA
Допомога і підтримка

Анонс виступів на Optimization 2020

 1894
17.11.2020
article

Щорічна конференція з інтернет-маркетингу надала список спікерів 2020 року, які планують взяти участь в заході в цьому році. Бажання приїхати і виступити перед аудиторією висловили п'ять англомовних спікерів. У минулому році перед сео-фахівцями виступав тільки Баррі Шварц, який висловив впевненість в плідності таких зустрічей. Він справедливо вважається одним з провідних майстрів з пошуку і оптимізації. В цьому році Шварц планує провести свій виступ у формі питання-відповідь. Темою обговорення стануть майбутні зміни в сео-процесах.

Новим обличчям на конференції буде молодий талановитий експерт Кевін Індінг, чия думка високо цінується навіть серед корифеїв напрямку. Його виступ присвячено оновленню сео-ландшафту найближчим часом і методам роботи з даними процесами.

Третій учасник, керівник агентства з просування в мережі Salt Agency, Ден Тейлор обгрунтовано вважається одним з провідних фахівців в технічному сео. Його мова буде освячувати такі проблеми, як обмеження платформ і перевантаженість черги. Ці аспекти негативно впливають на прибутковість бізнесу. Він розповість про те, як долати дані перешкоди.

Вам буде також цікаво: Безкоштовне створення сайту самостійно.

Четвертий англомовний спікер Джон Доерті, відомий. як засновник платформи з пошуку кращих сеошників. Його досвід у вибудовуванні взаємин між замовником і веб-майстром безцінний. Він готовий розкрити секрет успіху правильного підбору кадрів і розібрати типові помилки в роботі сеошників.

П'ятий учасник Георгис Хасіотіс, керуючий партнер одного з найбільших агентств по сео-оптимізації, до уваги публіки надасть поради по нарощуванню органічного трафіку. Левова частка виступу буде присвячена аудиту ресурсів. Схоже Optimization 2020 обіцяє бути цікавим і корисним заходом.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг для WordPress або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: