CityHost.UA
Допомога і підтримка

You Toube заоохочує рекламщиків: розміщуйтесь і в коротких роликах

 2118
17.07.2020
article

До липня 2020 на каналі стояло обмеження тривалості відео, 10 хвилин, в середині якого можна було розмістити своє оголошення, з кінця місяця 8.

Команда You Tube подбала про те, що б реклама не вискакувало посередині фрази. Керуйте самостійно своїми повідомленнями: переміщуйте їх в початок ролика або відключайте зовсім автоматично чи вручну.

Канал рекомендує використовувати автоматичну функцію для встановлення рекламного відео, але якщо в тексті буде логічно згадати про ваш бренд, тоді потрібно скооперерруватися з Творчої студією YouTube і застосувати ручні настройки. Рекомендуємо уважно вибирати місце появи вашої реклами, що б це виглядало логічно.

Отже рекомендації по використанню автоматичних налаштувань:

  1. в акаунті Творчої студії увійдіть в меню
  2. обравши потрібний вам ролик, натисніть "Монетизація"
  3. позначте прапорцем час появи вашого продукту
Читайте также: Креативний Swirl для всіх - заява Google.

Для ручного втручання потрібно:

  1. Так само увійти в меню і вибрати ролик.
  2. При встановленні прапорця уважно обозначте місце появи вашої реклами, що б вона не дратувала. Тоді натисніть + Рекламна пауза і збережіть.
  3. Ви можете видалити свої оголошення за допомогою значка "корзина"

І останнє, коли ви розміщуєте інформацію про свій продукт, пам'ятайте про три важливі моменти, які аналізуються YouTube: релевантність, якість і залученість. Працюючи з настройками будьте уважні до контенту, що б гроші на розкрутку не були витрачені даремно.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний VPS сервер і зареєструвати домен in.ua ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: