CityHost.UA
Допомога і підтримка

Ok Google став зрозуміліше і ближче до людей

 2393
20.07.2020
article

Вводити запити стало легше, про це повідомила одна з найпотужніших систем пошуку і підтримки користувачів Google. Тепер ваш смартфон з вами заговорить: доторкніться до екрану, поставте запитання і розмовляйте зі своїм гаджетом.

Ваші можливості: прокладайте маршрут, створюйте нагадування, дізнавайтеся про погоду або просто про цікаві вам факти. Це вкрай зручний додаток в нашому активно-мобільному житті.

Читайте также: Креативний Swirl для всіх - заява Google.

Про що можна поговорити з Google додатком:

  • Будь-який цікавий факт, наприклад, скільки важить колібрі або етимологія прізвища Гройсман.
  • Дізнатися, чи варто брати парасольку в неділю або теплу куртку в Амстердам завтра.
  • Все про роботу держорганів. Ви забули поміняти фото в паспорті? Не відволікайтеся від водіння машини, просто запитаєте "Дніпровський райвідділ час прийому".
  • Ви не знаєте, як проїхати на зустріч, а питати ніяково. Просто поставте запитання своєму гаджету "Як дістатися до ринку Троєщина", і він видасть вам номери маршруток і час поїздки.
  • Для трейдерів і брокерів, які вічно в русі корисною буде інформація про курс валют і котируваннях акцій.
  • Ви на іспиті і у вас відібрали калькулятор, а в стовпчик ви множити не вмієте. Або ваша логарифмічна лінійка недоступна. Гугл знає все, запитаєте його, і в навушнику буде правильна математична відповідь.
  • Уболівальникам тепер не потрібно поспішати додому до випуску спортивних новин. Запитайте про результат матчу у телефона.
  • Збираєтеся у відпустку? Навіщо їхати в аеропорт і дивитися розклад? Потрібно просто сказати: "Окей, Google" коли найближчий рейс до Калькутти? ".

До речі, додаток настільки розумний, що може дійсно вести з вами діалог. Наприклад ви питаєте "Червона шапочка і сірий вовк" про що ця казка? ", а потім ви забули автора і продовжуєте:" А хто її написав? ". Повірте, Google зрозуміє вас з першої фрази. Є ще кілька булочок для ледарів: включаємо будильник, додаємо в календар подій, відправляємо голосові повідомлення і робимо дзвінки. Навіть можна відкривати сторінки. Звичайно, на перший погляд спектр питань обмежений. Голосовий Гугл не відповість вам як розбагатіти чи налагодити відносини з тещею, але про ключові потреби він неодмінно дасть добру пораду.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний VPS сервер і зареєструвати домен in.ua ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: