CityHost.UA
Допомога і підтримка

Віджет Google Translate тепер безкоштовний

 3065
03.06.2020
article

Для деяких веб-сайтів віджет Google Translate став знову доступним. Функцію знову відкрила компанія Google, для того щоб допомогти в такий складний час веб-майстрам. Таке рішення допоможе SEO фахівцям охопити якомога більше користувачів.

Слід відразу зазначити, що цей віджет буде доступним не для всіх сайтів, а тільки для тих ресурсів, які займаються публікаціями на тему коронавируса. Доступ до такого додатку відкритий тільки для некомерційних сайтів. Щоб скористатися такою опцією, необхідно відправити заявку розробникам і отримати схвалення.

Читайте також: Мінкомзв'язку РФ не підтримало ідею про розблокування Telegram.

Власникам інших інтернет проектів при необхідності рекомендується користуватися іншим розширенням Cloud Translation API.

Необхідно відзначити, що кілька місяців тому, компанія Google перестала підтримувати віджет Google Translate. Але так як в світі склалася нелегка ситуація в зв'язку з коронавирусной інфекцією розробники вирішили відновити функцію. Тому тепер віджет перекладача доступний безкоштовно для некомерційних порталів. Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний VPS сервер і домен ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: