CityHost.UA
Допомога і підтримка

Нові реалії: карантин, бізнес і найманий персонал

 1773
18.11.2020
article

Згідно з дослідженням компанії SuperJob половина компаній впоралася з карантинними викликами на відмінно. Співробітники практично не відчули на собі кризу у вигляді затримки і скорочення зарплати. Багато компаній переглянули політику виплат, що допомогло уникнути істотних проблем.

Високий рівень стабільності показують компанії зі сфери телекомунікацій та ІТ-бізнесу. На скорочення персоналу пішло менше 25% від загального числа тих, в кого взяли інтерв'ю. До практики скороченого робочого графіка звернулося близько 15%. Майже стільки ж відправило своїх співробітників у відпустки за власний рахунок. Як правило ці дані стосувалися компаній з персоналом понад 100 працівників і сфери непродовольчої торгівлі.

Вам буде також цікаво: Безкоштовне створення сайту самостійно.

До 10% опитаних заявили про повну зупинку бізнесу на деякий час. Приблизно стільки ж змушені були вдатися до скорочення штату. Дослідження було проведено у всіх областях країни і охопило понад тисячу представників компаній різних сфер.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити хостинг для WordPress або vps сервер, ви можете у хостинг-компанії CityHost. З технічних питань звертайтесь до онлайн чату або по телефону ☎ 0 800 219 220.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: