CityHost.UA
Допомога і підтримка

Яким повинен бути дизайн сайту компанії?

 2687
14.09.2020
article

На перше враження від будь-якого сайту впливає його дизайн. Саме те, як оформлений сайт, впадає в очі в першу чергу. Якщо ж говорити про бізнес-сайт, то тут дизайн грає ще більш важливу роль, оскільки від цього може залежати успішність розвитку компанії. Але яким саме має бути дизайн сайту компанії? Якими основними принципами потрібно керуватися при розробці дизайну бізнес-сайту?

Сайт для компанії є свого роду віртуальним офісом, представництвом в Інтернеті. Саме тому, вирішивши замовити розробку веб-дизайну, необхідно звертатися не до нікому не відомим дизайнерам-фрілансерам, а до фахівців високого класу. Іншими словами, потрібно звертатися в професійну веб-студію, де працює команда фахівців, здатна створити хороший сайт для просування бізнесу.

Читайте також: Як встановити тему в WordPress.

Кожен веб-дизайнер, якщо йому замовили розробити сайт певної компанії, повинен враховувати специфіку цільової аудиторії. Для цього виконавцям необхідно надати інформацію про цільову аудиторію:

  • вік,
  • стать,
  • інтереси,
  • соціальний статус,
  • фінансову спроможність,
  • грамотність і так далі.

Виходячи з цих параметрів, дизайнер зможе зробити по-справжньому привабливий дизайн для потенційних клієнтів. Якщо веб-дизайнери навіть не питають вас про те, ким є ваша цільова аудиторія, то краще відмовитися від співпраці з такими фахівцями.

Дизайн сайту компанії має включати в себе атрибутику цієї організації. Йдеться про логотипах, кольорову гаму, шрифти, гаслах і девізи. Все перераховане має бути надано розробникам веб-дизайну, щоб вони могли включити ці елементи в дизайн. У цьому випадку ваш бренд популяризується серед цільової аудиторії, ваша компанія буде ставати все більш і більш впізнаваною, їй будуть більше довіряти.

Читайте також: Що таке плагін WordPress і як його встановити.

Звичайно, створюючи сайт для компанії, виконавці намагаються догодити замовникам. Але замовники зі свого боку теж повинні брати певну участь, нести деяку відповідальність за результат. Так, наприклад, спочатку потрібно створити детальне технічне завдання для веб-дизайнерів, де повинні бути вказані всі побажання клієнта. Крім цього, необхідно поправляти дизайнера, говорити про своє схвалення або несхвалення ескізу дизайну, який створюється спочатку. Все можна виправити на певних етапах розробки сайту. Важливо, щоб ви як замовник в цьому брали участь.

Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити VPS сервер і купити домен info ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: