CityHost.UA
Допомога і підтримка

IGTV3 відеореклама була запущена в Instagram

 2366
01.06.2020
article

У Instagram заявили, що вже наступного тижня розпочнуть трансляції рекламних роликів в IGTV (відео-додаток компанії для смартфонів на Android і iOS). Рекламу будуть показувати в постах декількох сотень англомовних блогерів. У список рекламодавців увійшли імениті бренди: Ikea, Puma, Sephora. Творцям веб-контенту будуть нараховуватися 55% від доходу.

Тестування нових можливостей

Планується поетапне впровадження нової функції. Спочатку вона буде показуватися після того, як користувач перейде з превью в стрічці публікацій до перегляду відеоролика в IGTV. Тривалість відео складе максимум 15 секунд. Протягом 2020 року протестує інші формати реклами в IGTV. У Інста відзначили, що реклама ні в якому разі не буде транслюватися в парі з невідповідним контентом, отже, бренди можуть не переживати з цього приводу.

Платні бейджи в Instagram Live

Уже в червні Інстаграм планує провести тестування ще однієї функції монетизації аккаунта. Вона має на увазі можливість виставляти на продаж бейджи через прямі ефіри. Після випробування її запустять в США, Бразилії, Великобританії, Німеччини, Франції, Італії, Туреччини, Іспанії та Мексиці.

Читайте також: Giphy куплена соціальною мережею FaceBook.

Бейдж матимуть різну вартість:

  • 0,99 у.о .;
  • 1,99 у.о .;
  • 4,99 у.о ..

Всі вони будуть відрізнятися, і після покупки відобразяться біля назви профілю користувача в його коментарях. Відповіді продавців вийдуть на головний план, вони будуть відображатися у верхній частині екрану.

Оновлення Live Shopping

Компанія активно працює над розширенням Live Shopping. За допомогою функції користувачі можуть відзначати певні бренди на відео під час трансляцій в режимі онлайн. Публікація була пізнавальною? Тоді поділіться нею в соціальних мережах. Нагадаємо, що купити надійний VPS сервер і домен ви можете у хостинг-компанії CityHost.


Сподобалася стаття? Розкажіть про неї друзям: